Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Тячівська міська рада сповіщає про наміри виконати проект «Реконструкція водозабору та споруд очищення води р. Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м. Тячів»

Дата: 22.08.2019 16:18
Кількість переглядів: 2821

Фото без описуТячівська міська рада  сповіщає про наміри  виконати проект «Реконструкція водозабору та споруд очищення води р. Тиса потужністю 2400 м3/добу для питних та господарсько-побутових потреб м. Тячів» Проект передбачає реконструкцію водозабору на р. Тиса та реконструкцію водоочисних споруд  для забезпечення максимальної розрахункової продуктивності 2400  м3/добу, 876000 м3/рік з запровадженням ресурсозберігаючого обладнання та інноваційних технологій для глибокого очищення води р. Тиса, у відповідності з вимогами нормативних документів України та Европейського Союзу. Реконструкція споруд та систем передбачена проектом в межах існуючих земельних ділянок водозабору на р. Тиса та водоочисних споруд. Водоочисні  споруди морально застаріли та не забезпечують відповідної продуктивності з врахуванням перспективи розвитку.  Запровадження сучасних  водоочисних споруд закритого типу на основі інноваційних ресурсо-зберігаючих технологій та електроощадного обладнання дозволить знизити експлуатаційні витрати та забезпечити м. Тячів високоякісною питною водою. Осад, виділений з води при роботі водоочисних споруд,  механічно зневоднюється до 65% вологості  та в кількості 18,7 т/рік підлягає вивезенню в узгоджені з відповідними контролюючими організаціями майданчики  та, при отриманні відповідних дозволів, – використанню  для покращення удобрювальних властивостей ґрунтів  під зелені декораивні насадження, інших потреб.   Проектні рішення забезпечать нормативну  якість питної води .

Тячівська міська рада   гарантує, що при проектуванні будуть дотримані санітарно-захисні  та водоохоронні зони, передбачені рішення по ресурсозбереженню,  забезпеченню охорони навколишнього природного середовища та екологічної безпеки  реконструйованих споруд глибокої очистки та знезараження води р. Тиса.

Тел. для довідок: Тячівська міська рада, (0312) 3-30-89

 е-mail arhvid@tyachiv-city.gov.ua

Громадські слухання відбудуться 05.09.2019 року о 16-00 годині за адресою м.Тячів, вул.Шевченка,2 кабінет №5 Тячівської міської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь