A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

До уваги пільговиків !!!

Дата: 16.09.2019 10:59
Кількість переглядів: 2003

Фото без опису         Тячівське управління соціального захисту населення повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 14.08.2019807 „Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов  Кабінету Міністрів України” змінено механізм надання пільг. Ця постанова набирає чинності з 01 жовтня 2019 року.

         Згідно Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 пільги громадянам на оплату житлово-комунальних послуг будуть надаватися у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів розрахованої суми пільги на рахунок Мінсоцполітики в АТ “Ощадбанк” та за заявою пільговика у грошовій готівковій формі за умови подання такої заяви  управлінню соціального захисту населення до 15 жовтня та до 15 травня на опалювальний та неопалювальний період.

         Пільговикам, яким право на пільги визначається з урахуванням доходів, а саме: особам, які мають право на пільги за соціальною ознакою згідно з Законами України  „Про освіту”, „Про охорону здоров”я”, „Про бібліотеки і бібліотечну справу”, „Про культуру”, „Про жертви нацистських переслідувань”, „Про  статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок ЧАЕС”, “Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ та деяких інших осіб і їх  соціальний захист”, „Про соціальний захист дітей війни”, „Про охорону дитинства”, необхідно звернутися до управління з декларацією про доходи за попередні шість місяців перед зверненням.

         Згідно  Постанови Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 498 „Про внесення змін до Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного доходу сім”ї” розмір середньомісячного сукупного доходу сім”ї не повинен перевищувати 2690,00 грн.

         Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 06.08.2014 № 409 „Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування” затверджено єдині для всієї України норми житла та соціальні нормативи користування комунальними послугами, в межах яких надаються пільги та житлові субсидії.

         Зокрема, Постановою встановлено соціальну норму житла для громадян, які відповідно до законодавства мають  пільги з оплати житлової послуги в розмірі 21 кв. метр опалювальної площі на одну особу та додатково 10,5 кв. метра на сім”ю.

 

 

 

         Тячівське управління  соціального захисту населення   


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь