Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Учениця Тячівківської школи – Дудла Марина – стала ПЕРЕМОЖНИЦЕЮ обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”

Дата: 03.12.2019 16:42
Кількість переглядів: 2270

Фото без опису30 листопада 2019 року, напередодні Дня збройних сил України, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» було підбито підсумки конкурсу та нагороджено переможців учасників обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт на тему „Захисники України: історія та сьогодення”.

 У обласному конкурсі та святі взяли участь учні закладів освіти Тячівської ОТГ, в таких номінаціях а саме:
- Дудла Марина Іванівна, учениця 7 класу Тячівківської ЗОШ І-ІІ ступенів
(керівник Пруниця В.А.) у номінації «Малюнок»;
- Галас Анастасія Петрівна, учениця 11 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (керівник Володченко І.П.) у номінації «Фоторобота»;
- Цимбалюк Іванна Владиславівна, учениця 8 класу Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. В. Гренджі-Донського (керівник Острешко Л.М.) у номінації «Лист»;
- Думнич Рената Олександрівна, учениця 10 класу Лазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Дудла Г. Ф.) у номінації «Вірш».

За підсумками обласного конкурсу І (першим) місцем відзначена Дудла Марина Іванівна, учениця 7 класу Тячівківської ЗОШ І-ІІ ступенів, і нагороджена дипломом департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА та грошовою премією у розмірі 3(три) тисячі гривень. А також почесною грамотою департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації відзначено Пруницю Володимира Андрійовича вчителя даного закладу, який підготував переможницю.
Роботи наших учнів – це прямі, щирі зізнання, загострене почуття відповідальності, усвідомлення важливості вивчення уроків історії та нинішнього часу.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь