A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

28 лютого 2020 року відбулася зустріч спеціалістів Тячівської міської ради з жителями села Лази

Дата: 02.03.2020 08:51
Кількість переглядів: 2243

Фото без описуСпеціалісти Тячівської міської ради провели виїзну зустріч з мешканцями села Лази  з метою інформування жителів про дії Тячівської міської ради щодо врегулювання спірних питань, які виникають під час приватизації земельних ділянок.

На зібрані були присутні жителі села Лази,  староста сіл Лази та Округла – Ключкей В.В., начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради – Бенчак І.В., начальник відділу земельних ресурсів Тячівської міської ради – Титов Д.А.,  спеціаліст-землевпорядник відділу земельних ресурсів Тячівської міської ради – Бубняк Т.В. та  депутат Тячівської міської ради – секретар депутатської комісії з питань земельних  відносин та охорони природи - Манзюк І.М.

Спеціалісти Тячівської міської ради довели до відома мешканців сіл Лази та Округла про важливість та необхідність актуальної містобудівної документації.

На засіданні 36 сесії Тячівської міської ради, прийнято рішення про розроблення плану зонування с. Лази та Округла. Жителі села пропонували розпаювання землі сільськогосподарського використання, на що, в свою чергу, надано вичерпні усні роз'яснення, що виділення земель буде відбуватися тільки у відповідності до чинного генерального плану с. Лази та Округла. Досягнуто згоди, що спеціалістами міської ради будуть проводитися виїзні засідання у с. Лази щодо вирішення земельних питань, два рази, щомісяця. Зі сторони міської ради висловлюємо щирі сподівання на співпрацю та порозуміння жителів громади сіл Лази та Округла.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь