Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Державна реєстрація бджолопасік

Дата: 04.06.2020 08:59
Кількість переглядів: 1235

Фото без описуГоловне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, що державна реєстрація бджолопасік здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про бджільництво», порядку реєстрації пасік та порядку видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, Закону України про безпечність і якість харчових продуктів та Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам (наказ МінАП України № 39 від 10.02.2016р.)..

Власник пасіки подає заяву до Держпродспоживслужби в районі щодо отримання ветеринарно-санітарного паспорта та державної реєстрації.

Державна лікарня ветеринарної медицини проводить епізоотичне обстеження пасіки (за оплатою, відповідно тарифів визначених наказом МінАП України № 96 від 13.02.2013р.) та протягом 30 днів видає ветеринарно-санітарний паспорт (за оплатою, відповідно тарифів визначених наказом МінАП України № 96 від 13.02.2013р.). У паспорті відображаються: характеристика пасіки, її ветеринарно-санітарний стан, епізоотична обстановка, дані лабораторних досліджень, результати проведених лікувально-профілактичних заходів. Державна лікарня ветеринарної медицини веде журнал обліку виданих ветеринарно-санітарних паспортів пасік.

Управління Держпродспоживслужби здійснює державну реєстрацією (безплатно) згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності і якості харчових продуктів» та Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам (наказ МінАП України № 39 від 10.02.2016р.) (первинне виробництво, зберігання, реалізація). Пасіці присвоюється особистий реєстраційний номер. У ветеринарно-санітарному паспорті пасіки робиться відмітка про державну реєстрацію (печатка Держпродспоживслужби, номер і дата наказу державної реєстрації, особистий реєстраційний номер).  

При зміні назви чи адреси пасіки власник повинен інформувати протягом 10 днів Держпродспоживслужбу району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь