A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

27 січня 2021 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 25.01.2021 16:54
Кількість переглядів: 615

Згідно розпорядження Тячівського міського голови №04 від 25.01.2021 "Про скликання засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради в січні 2021 року" 27 січня 2021 року о 10:00 годині  у приміщенні залу засідань  міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради.

На розгляд винесено наступні питання:

1. Про план капітальних та поточних ремонтів об’єктів комунальної власності Тячівської міської територіальної громади на 2021рік  (інформує Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради ).

2. Про штатні розписи міських комунальних закладів на 2021 рік  (інформує: Тиводар М.В. - начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

3. Про внесення на розгляд сесії Тячівської міської ради питання щодо змін і доповнень до структури та чисельності виконавчих органів Тячівської міської ради (інформує: Тиводар М.В. - начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради, Дерен С.І. – начальник відділу освіти Тячівської міської ради).

4. Про заходи щодо ефективного використання коштів міського бюджету та енергозбереження Тячівської міської ради Закарпатської області (інформує: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради)

5. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків (інформує Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради ).

6. Про затвердження списків громадян, які перебувають на обліку для одержання та поліпшення житлової площі за місцем проживання по Тячівській міській раді станом на 01.01.2021 року (інформує: Боднар В.М.  – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

7. Про затвердження списків громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку для одержання та поліпшення житлової площі за місцем проживання по Тячівській міській раді станом на 01.01.2021  року (інформує: Боднар В.М.  – головний спеціаліст відділу комунального майна міської ради).

8. Про внесення змін до складу аукціонної комісії з продажу об’єктів комунальної власності (малої приватизації) Тячівської міської територіальної громади (інформує: Боднар В.М.  – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

9. Про комісію з питань визначення збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам(інформує: Титов Д.А.  – начальник відділу земельних відносин апарату виконкому Тячівської міської ради).

10. Про створення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тячівської міської ради (інформує: Монич К.П..  – начальник Служби у справах дітей Тячівської міської ради).

11. Про утворення комісії з розгляду звернень громадян Тячівської міської територіальної громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги з коштів місцевого бюджету (інформує: Ребар Т.В.  – начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради).

12. Про внесення змін до складу комісії з питань використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-монтажні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених  до сімейних , забезпечення житлом дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (інформує: Тиводар М.В.  – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

13. Про схвалення Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Тячівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки (інформує: Візичканич В.І.  – начальник юридичного відділу апарату виконкому Тячівської міської ради).

14. Про схвалення Програми компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення на (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

15. Про зміну ТОВ «КОЛБЕ ТЕПЛО»  тарифів, встановлених на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії (інформує: Боднар В.М.  – начальник відділу комунального майна Тячівської міської ради).

16. Про виділення коштів для надання одноразових грошових  допомог    окремим категоріям громадян,  малозабезпеченим соціально незахищеним верствам населення міста Тячів, села Руське Поле (інформує: Тиводар М.В..  – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

17. Про виділення коштів для надання одноразових грошових  допомог    окремим категоріям громадян, малозабезпеченим соціально незахищеним верствам населення міста Тячів, села Руське Поле (інформує: Тиводар М.В..  – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

18. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Мийсарош Т.С. – заступник міського голови, Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Боднар В.М. - начальник відділу комунального майна  міської ради).

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь