A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Сьогодні Тячів святково відзначив День захисту дітей (фото + відео)

Дата: 01.06.2021 16:05
Кількість переглядів: 1106

Фото без описуНа площі Поштовій в місті Тячів сьогодні, 01.06.2021 року, розгорнулося справжнє дитяче свято: День захисту дітей. Розпочалося святкування з випускного дошкільнят.  Після привітання випускників на сцені будинку культури виступали юні таланти нашої громади. Танці, пісні, конкурси, привітання, солодкі подарунки, а найголовніше – гарний настрій вирували на всій площі.

Працівниками підрозділів поліції, екстреної швидкої медичної допомоги, Державної служби надзвичайних ситуацій та прикордонної служби «Тячів» було майстерно продемонстровано прийоми рукопашного бою та методів самооборони, способи перев’язок при пораненнях, навики фізичної підготовки та рятування потерпілого з вогню.

Серед великої кількості різноманітних конкурсів був і «Конкурс малюнку», де було визначено найкращого дизайнера. Ним виявився – Тячівський ліцей з угорською мовою навчання, друге місце посіла – Лазівська ЗОШ І-ІІІст., третє – Тячівська ЗОШ І-ІІІст №2.

Бажаючих взяти участь у конкурсах було багато. Найкращі - отримали значки: «Кращий рятівник», «Найсильніший», «Поліцейський». Всі інші учасники були нагороджені подяками та отримали цікаві призи від організаторів заходу.

Зі сцени лунала музика, спів  та танці за участі творчих колективів  КЗ «ОМЦКМ», «Дитячої школи мистецтв», «Центру позашкільної роботи», танцювальних колективів «Імпульс», «Брандуші», «Фортуна», «Will -Art» які були нагороджені дипломами за активну концертну діяльність.

Під кінець свята було вручено подяки та подарунки учасникам онлайн-конкурсів оголошених КЗ «Публічна бібліотека Тячівської міської ради» та Дитячою бібліотекою, переможцям обласних конкурсів  Центру позашкілля, кращим користувачам бібліотек громади за активну участь у соціокультурній діяльності бібліотек та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Надіємося, що і дітки, і батьки із задоволенням і користю провели свій вільний час та отримали багато позитивних емоцій.

Тячівська міська рада щиро вітає діток громади з цим чудовим святом та висловлює подяку всім тим, хто долучився до проведення заходу.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь