A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячеві активно проходять заходи в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля»

Дата: 07.12.2021 20:26
Кількість переглядів: 868

7 грудня у картинній галереї ім.Ш.Голлоші, що у м.Тячів, в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» відбувся захід «Вільні від насилля», метою якого є підвищення обізнаності учнівської молоді з питань попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, формування свідомості щодо нетерпимого ставлення до насильства.

В програмі заходу було проведено зустріч у форматі живої дискусії з психологом консультативної служби Василиною Чех, під час якої  учні середніх та старших класів загальноосвітніх шкіл громади переглянули відеоролик на тему булінгу, після якого обговорили шляхи протидії булінгу та методи  запобігання насильству.

До зустрічі долучилася керуюча справами, секретар виконкому Тячівської міської ради Ольга Решетар, яка зауважила на важливість привернення уваги  громадськості до сприяння вирішення проблеми насильства у суспільстві і побажала всім щасливого життя та мирного неба над головою.

У другій частині заходу дітям було запропоновано розділитися на окремі групи для участі у творчих завданнях :»Як не стати жертвою насилля та булінгу», «Щасливе дитинство» та «Веселка щастя» , які проводили психолог Василина Чех, директор інклюзивно-ресурсного центру Ганна Цуперяк, художній керівник КЗ «ОМЦКМ» Марина Шобей та Едіта Петер, керівник гуртка КЗ «ЦПР» Людмила Шомко та директор центру позашкільної роботи Лариса Кузнец.

Підсумком зустрічі став флеш-моб, в якому взяли участь вихованці хореографічного колективу «Імпульс» будинку культури с.Р.Поле, худ.керівник Світлана Орос.

В холі картинної галереї було розміщено виставку дитячих малюнків учнів відділу образотворчого мистецтва КЗ «ДШМ».

Захід організовано відділом культури, сім‘ї, молоді та спорту Тячівської міської ради спільно з комунальними закладами громади, а саме : центром надання соціальних послуг населенню, центром позашкільної роботи, організаційно-методичним центром культури та мистецтва, інклюзивно-ресурсним центром.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь