A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

До відома громадськості!

Дата: 12.04.2022 16:43
Кількість переглядів: 1605

До Тячівської міської ради надходять звернення громадян щодо перейменування назв окремих вулиць населених пунктів громади, пов’язаних з російською ідеологією, пропагандою та символікою. Зокрема, в місті Тячів існують вулиці з назвами 30 років Перемоги, 40 років Перемоги, Гагаріна, Пушкіна, Толстого, Чайковського, Чехова, провулок 30 років Перемоги, в селі Руське Поле – вулиці Гагаріна, Пушкіна.

12 квітня ц.р. постійна депутатська комісія з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради прийняла рішення ініціювати перейменування зазначених вулиць, доведення його до відома населення з метою надання пропозицій щодо присвоєння нових назв вулицям та розгляду цього питання на одній з наступних сесій міської ради.

Одночасно профільною комісією запропоновано перейменувати назви вулиць населених пунктів, присвоївши їм назви відомих українських діячів та письменників, зокрема, Пилипа Орлика, Василя Стуса, Остапа Вишні, міст-героїв України – Ірпінська, Харківська, Чернігівська, Сумська, Гостомельська, символів України – Січовицька, Козацька, тощо.

З метою врахування думки громадськості та населення з цього питання просимо надати пропозиції щодо присвоєння нових назв зазначеним вулицям міста Тячів та села Руське Поле. (пропозиції можна надсилати на електронну адресу miskrada@tyachiv-city.gov.ua, принести заяву із пропозицією до Тячівської міської ради - місто Тячів, вул.Шевченка, 2 кабінет №6, старостат села Руське Поле або у коментарях до даної новини)


Коментарі:

Вася
2022-07-04 17:15:20

Цитата: "До Тячівської міської ради надходять звернення громадян щодо..". Звертаюсь до Аноніма, що став на захист Пушкіна. На вашу думку розгляд владою звернень громадян являється дебілізмом? Громадяни (і ви, мабуть, також) вправі звертатись до органів влади зі своїми проханнями, побажаннями, претензіями тощо у найрізноманітніших сферах. І якщо вони не суперечать законодавству, морально-естетичним нормам, не зачіпають нічиїх інтересів, не несуть шкоду, то їх розглянуть і скоріше за все примуть рішенням якоїсь сесії чи виконкому. Якщо ви проти - придіть на сесію, напишіть особисте звернення чи через вашого депутата, влаштуйте пікет чи перфоменс, прибивше себя цв'яхами до бруківки (так вже робили), чи висловіться іншим чином. А анонімно обізвати громадян і владу дебілами - багато розуму не треба.

Анонім
2022-04-17 15:47:29

Гагарін - символ світового значення, Пушкін - поет, класк який визнаний у всьому світі. Яке вони мають відношення до теперішньох агресії Росії. Пушкін жив і творив, коли теперішньої України ще не було. А Гагарін був тоді Радянський Союз. Дебілізм влади зашкалює.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь