A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Перший заступник Тячівського міського голови Владислав БРАТЮК провів робочу нараду з питань благоустрою та санітарного прибирання

Дата: 21.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 913

Фото без опису20 квітня 2022 року перший заступник Тячівського міського голови Владислав БРАТЮК провів робочу нараду з питань благоустрою та санітарного прибирання.

Нагадуємо, що 4 квітня 2022 року міський голова Іван КОВАЧ підписав розпорядження про проведення акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів Тячівської міської територіальної громади.   
                                      
Наразі перед нами поставила завдання і Закарпатська обласна військова адміністрація своїм розпорядженням від 14.04.2022 року №118.  А це:  приведення у належний стан населених пунктів та прилеглих до них територій, індивідуальних і комунальних житлових будинків, парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків,  пам’ятників, кладовищ; ліквідація стихійних та приведення у належний стан діючих сміттєзвалищ; очищення від сміття узбіч, кюветів, прибережних захисних смуг річок і потічків; оновлення надписів найменувань населених пунктів, вулиць, площ, адміністративних будівель, дорожніх знаків.

 Благоустрій - це візитна картка кожного міста, села і громади в цілому. А ми живемо у маленькому затишному місті Тячів і звикли до того, що міські площі та вулиці озеленені, прибрані і з чистими узбіччями. 

Комунальні підприємства: «Міськжитлокомунгосп» та «Водоканал»,  ТОВ «Екосіті» регулярно працюють для того, щоб надати місту охайного вигляду.  Але цього недостатньо. Тому, звертаємося до всіх підприємців з проханням прибирати території, прилеглі до об’єктів господарювання.     Просимо власників житлових будинків провести прибирання на прибудинкових територіях, очистити узбіччя вулиць від побутових відходів та кювети від сміття. 

Закликаємо гостей нашого міста, дотримуватися правил благоустрою, не смітити на площах, вулицях, міських майданчиках та у скверах.      Наголошуємо, що для сміття повсюдно розміщенні урни. 

Пам’ятаймо!  Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь