A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Понад тисячу закарпатців уклали договори на технічне обслуговування газових мереж

Дата: 21.04.2022 08:46
Кількість переглядів: 897

Фото без описуЗ початку 2022 року понад 1100 споживачів газу на Закарпатті уклали договори на технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж та газового обладнання. Регулярні профілактичні огляди – важлива складова, яку не можна ігнорувати, адже йдеться про безпеку споживання газу.

«80% дзвінків, які надходять на аварійно-диспетчерську службу, це дзвінки про витоки на внутрішній мережі, яка належить споживачам. Це витоки на різьбових зєднаннях, на кранах перед газовими приладами», пояснює начальник центрального диспетчерського управління АТ «Закарпатгаз» Дмитро Лоб.

Газовики стверджують: найкращий спосіб вберегти себе та рідних від небезпеки – профілактика. Однак самостійно втручатися в роботу газових приладів категорично заборонено. Тому для споживачів газу постійно доступна послуга технічного обслуговування газового устаткування та мережі.

Сервіс газового обладнання та обстеження мереж проводиться після укладання договору між споживачем та організацією, яка має ліцензійне право на такі роботи. Начальник відділу технічного обслуговування АТ «Закарпатгаз» Віктор Русин зазначає, що самостійно, «на око», визначити реальний стан приладів неможливо: «Люди дуже помиляються, якщо не роблять технічне обслуговування, тому що є дуже багато факторів, про які може знати лише фахівець. Коли приходить спеціаліст, він бачить, що той чи інший механізм, - газовий клапан, турбіна, насос, – є в неналежному стані і підлягає заміні або реставрації».

Фахівці радять проводити профілактичне обслуговування газових приладів і мереж у теплу пору року, коли навантаження на мережу найменше. Всі деталі про послугу можна дізнатися в Клієнтських просторах 104.ua.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь