A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Директорка «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець: «Нехай відмова від паперового рахунку стане лише першим кроком на шляху збереження природи!»

Дата: 06.07.2022 16:49
Кількість переглядів: 828

Останнім часом усе більшого поширення набувають ідеї свідомого ставлення до навколишнього середовища і кожен відповідальний мешканець Закарпатської області може зробити свій власний крок до збереження природи відмовившись від отримання рахунків у паперовій формі.

«Нагадаю: відмова від рахунку у паперовій формі в жодному разі не обмежить вашу обізнаність щодо нарахувань, оплат та інших даних, що зазвичай містяться у квитанції, оскільки з усією вичерпною інформацією стосовно Вашого особового рахунку можна ознайомитися в «Електронній абонентській книжці» побутового споживача. До того ж, інформація про поточне нарахування там з’являється одразу після його здійснення – і Вам не потрібно чекати доставки рахунку поштарем», – зазначає Наталія Німець.

Ще однією перевагою Електронної абонентської книжки є можливість здійснювати платежі за допомогою онлайн-сервісу, який є більш зручним, оскільки не потрібно відвідувати відділення банку або Укрпошти, а оплачувати онлайн і без комісії. І тут же в цій електронній книжці кожен споживач може відмовитися від паперових рахунків.

 

Як відмовитися від паперового рахунку від ТОВ «Закарпаттяенергозбут»?

 

Пояснює начальниця кол-центру товариства Каріна Вашкеба: «Як відмовитися від паперового рахунку? Потрібно увійти в Електронну абонкнижку ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (вкладка КАБІНЕТ на офіційному сайті товариства - https://pay.zakarpatzbut.energy/home).

Ось тут, у розділі «Загальна інформація», є панель під назвою «Актуальний рахунок». Якщо ви поставите галочку у відповідне віконечко з написом «Відмова від отримання паперового рахунка», то ТОВ «Закарпаттяенергозбут» більше не надсилатиме вам паперові рахунки. Натомість ви зможете формувати їх у електронному вигляді й одразу в абонкнижці оплачувати.

Тим споживачам, які досі не зареєстровані в Електронній абонкнижці, але теж хочуть долучитися до хорошої справи збереження екології, пропонуємо спробувати цей електронний сервіс і переконатися в його зручності та дієвості. Інструкція для реєстрації є на нашому сайті, також допоможуть з реєстрацією в разі потреби оператори кол-центру за номером 0-800-50-59-60». 

 

Наразі від паперових рахунків відмовилися вже кілька тисяч споживачів. Але цього, як стверджують у товаристві, замало, бо загалом по області понад 400 тисяч споживачів. Отже, щомісяця товариство друкує саме таку кількість рахунків. Зменшити їхню кількість шляхом переходу на електронний варіант квитанцій – це і є свідоме ставлення до природи.

 

«Тож давайте дбати про своє майбутнє разом! – закликає Наталія Німець. – І нехай відмова від паперового рахунку стане лише першим кроком на шляху збереження природи!»

 

Сюжет про те, як підприємства Закарпаття відмовляються від паперових рахунків, можна переглянути за посиланням:  https://youtu.be/NeBjdWLeMNE

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь