A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Гостинний  Тячів завдяки  організації "People in Need Slovakia"  об’єднав людей з усієї України.

Дата: 26.08.2022 18:32
Кількість переглядів: 961

Фото без описуСьогодні, 26 серпня 2022 року,  в Тячеві на площі Поштовій працювала «Творча майстерня».

Під такою назвою відбулося чудове мистецьке свято, яке організувала  та реалізувала  організація  "People in Need Slovakia" в партнерстві з "Sign of Hope"  та від імені Федерального міністерства закордонних  справ Німеччини, а також за підтримки Тячівської міської ради.

Фото без опису

Творча майстерня складалася з 6 локацій:

  • Аквагрим
  • Національний пряник
  • Намалюй своє місто
  • Розмальовки
  • Малюнок на асфальті
  • Ми з України.

30 пряників, 50 розмальованих дітлахів та дорослих, 10 картин та майже вся розмальована площа крейдою назвами міст – результат майстрів та учасників.

Фото без опису

Юні талановиті художники не тільки з Тячева, а з інших куточків нашої країни разом з викладачами Тячівської дитячої школи мистецтв  Бордунової Мар’яни та Немеш Любові  намалювали картини на тему «Намалюй своє місто». Наймолодші із задоволенням розфарбовували акварельні розмальовки.

Фото без опису

І діти, і дорослі з допомогою місцевої «пряничної» майстрині Діани Шіллер розфарбовували та прикрашали  в національні кольори смачні пряники. 

Фото без опису

Юлія Бобрушко – вчителька художнього мистецтва разом з маленькими помічниками наносила аквагрим на всіх бажаючих. Помічники Юлії – це юні талановиті дівчатка та хлопчики, які напередодні пройшли спеціальне навчання під керівництвом Юлії. Навчання майстрів аквагриму відбувалося в дитячій бібліотеці.

Фото без опису

І тут слід відмітити керівника Тячівської дитячої бібліотеки - Федину Вікторію, яка не мало зусиль доклала до організації локації «Аквагрим». Вікторія  вже 6 місяців невтомно щосереди проводить в своєму закладі цікаві майстер-класи, конкурси, ігрові заняття для діток гостей міста.

Фото без опису

Не соромилися взяти крейду в руки і дорослі, написавши на асфальті «Херсон - це Україна», «Я люблю Харків», «Кременчук», «Буча» та багато інших назв міст України.

Фото без опису

Фото без опису

Родзинкою свята став банер «Ми з України». І учасники, і просто перехожі писали на банері свої імена, навпроти міст, звідки вони приїхали.  До речі, банер буде доступний ще декілька днів.

Тячівська міська рада висловлює подяку організації  "People in Need Slovakia" за реалізацію  яскравого, веселого та такого потрібного на даний час творчого свята. Організатори свята повністю  реалізували поставлену мету: об’єднати гостей та жителів міста, адже на заході учасники змогли познайомитися, поспілкуватися і навіть обмінятися своїми контактами для подальшого спілкування.


Окрема подяка працівникам відділу культури, сім’ї, молоді та спорту (керівник Едіта Петер) за всіляку підтримку в організації заходу.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь