Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Команди Тячівського та Руськополівського ліцеїв зайняли І місця у турнірі юних патріотів

Дата: 23.09.2022 09:03
Кількість переглядів: 1538

Фото без описуНа сучасному етапі українського державотворення надзвичайно актуальною є проблема виховання у молодого покоління патріотичних почуттів, активної громадянської позиції, сприяння усвідомленню учнями свого громадянського обов’язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

Відповідно до плану заходів із проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри „Сокіл” („Джура”), з метою пошуку нових форм, методів організації виховної роботи з дітьми, національно-патріотичного виховання було проведено І етап гри-вікторини “ Як я люблю Україну” для школярів закладів освіти Тячівської ТГ на базі Тячівської бібліотеки для дорослих. Організатором Гри був Центр позашкільної роботи. Підготувала та провела вікторину, що  складалася з 5 конкурсів Савчук Е.М., керівник гуртка ЦПР.

20 вересня 2022 змагалися команди Тячівського ліцею №1 імені В.Ґренджі-Донського, Тячівського ліцею №2, Тячівського ліцею з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші.

Переможцем стала команда Тячівського ліцею №1 імені В.Ґренджі-Донського, ІІ місце- Тячівський ліцей №2, ІІІ місце- Тячівський ліцей з угорською мовою навчання імені Ш. Голлоші.

22 вересня 2022 змагалися команди Руськополівського ліцею, Лазівського ліцею, Тячівківської філії Тячівського ліцею №1 імені В. Ґренджі-Донського, Округлянської філії Лазівського ліцею.

І місце -команда Руськополівського ліцею, ІІ місце-команда Лазівського ліцею, ІІІ місце- команди Тячівківської філії Тячівського ліцею №1 імені В. Ґренджі-Донського та Округлянської філії Лазівського ліцею.

Підводячи підсумки конкурсу, директор ЦПР Л.Кузнец відмітила, що виховуючи патріотів, ми піклуємося про майбутнє України. Ми маємо надію, що навчимо дітей жити з вірою в майбутнє нашої незалежної держави і пам’ятати, що є святині, які ні з чим не можна зрівняти: Батьківщина, відданість народу й тій землі, де ти народився і виріс!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь