A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Звернення  депутатів Тячівської міської ради щодо покращення екологічної ситуації в  громаді

Дата: 26.09.2022 16:50
Кількість переглядів: 776

Фото без описуДепутати Тячівської міської ради восьмого скликання звертаються до органів правопорядку та контролюючих органів, громадських організацій, керівників підприємств, організацій та установ, активістів, населення міської територіальної громади з проханням консолідувати зусилля з метою збереження довкілля на території населених пунктів громади. Охорона довкілля є пріоритетним завданням для розвитку міської територіальної громади. Визнання міста Тячів та населених пунктів громади екологічно чистими територіями створить умови для розвитку туризму, підприємництва, створення робочих місць, зменшення захворюваності мешканців громади.

Разом з цим викликає велике занепокоєння несанкціоноване спалювання сміття, утворення стихійних сміттєзвалищ, утилізація відходів сільськогосподарського виробництва в невстановлених місцях, випалювання трави на сільгоспугіддях, внаслідок чого гине флора і фауна, здійснюється негативний вплив на якість повітря, забруднюються річки, ставки, грунтові та підземні води, погіршується здоров’я мешканців громади.

Закликаємо населення, керівників підприємств, установ та організацій дотримуватись вимог чинного законодавства в природоохоронній сфері, забезпечуючи при цьому вивіз та утилізацію сміття виключно на діючих сміттєзвалищах. Просимо утримуватись від спалювання побутових відходів, трави, сухостою, не допускати захаращення берегів річок та ставків, утворення стихійних звалищ на території населених пунктів.

Звертаємось до органів правопорядку та контролюючих органів забезпечити проведення профілактичної роботи серед населення з метою недопущення фактів порушень Правил благоустрою населених пунктів, оперативно реагувати на випадки порушень в природоохоронній сфері, притягувати винних до відповідальності згідно з чинним законодавством. Ми впевнені в тому, що лише комплекс спільних профілактичних та практичних заходів дасть можливість забезпечити чистоту та порядок в наших населених пунктах та прилеглих до них територій.

 

 

Прийнято  тринадцятою   (позачерговою)

сесією Тячівської міської ради восьмого

скликання   від   22  вересня  2022   року

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь