A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

ТОВ «Закарпаттяенергозбут»: послуга оплати рахунків  через термінал за допомогою штрих-коду набуває все більшої популярності

Дата: 13.10.2022 10:58
Кількість переглядів: 392

Послуга оплати рахунків за спожиті енергоносії за допомогою штрих-коду на квитанції набуває все більшої популярності серед споживачів Закарпатської області. Йдеться про спеціально розроблену програму для терміналів, за допомогою якої можна буквально за лічені секунди оплатити рахунок.

Нещодавно за запитом ТОВ «Закарпаттяенергозбут» одна з банківських установ області розробила спеціальне програмне забезпечення, за допомогою якого через термінали банку можна буквально за лічені секунди оплатити рахунок за спожиті енергоносії, не витрачаючи при цьому купу часу на введення реквізитів, номерів рахунку вручну.

«У багатьох терміналах споживачам доводиться вручну набирати той же таки номер розрахункового рахунку, коди, свої особисті реквізити для того, щоб оплатити рахунок. Це займає справді багато часу, людина нерідко помиляється і доводиться повторно вводити цифри чи по кілька разів звіряти їх, і це справді незручно, – коментує начальник Ужгородського Центру обслуговування клієнтів Ярослав Габор. – Саме тому адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут» прийняла рішення спільно з банківськими установами розробити зручний сервіс, який би автоматично «підтягував» усі реквізити постачальника та споживача, і останньому лишалося б тільки внести кошти. В рамках такої ідеї ми вже встановили два термінали в Хустському та Ужгородському ЦОКах і пропонуємо споживачам користуватися ними».

Фактично зараз споживачі, які приходять до Центру обслуговування клієнтів можуть взяти рахунок, отриманий поштою, чи роздрукувати його в ЦОК і одразу на місці буквально за хвилину провести оплату.  Для цього достатньо піднести квитанцію до спеціального сканера, що встановлений на фасаді терміналу, який «зчитує» всю інформацію та «підтягує» зі своєї бази всі реквізити компанії та ідентифікаційні дані клієнта. Кілька секунд очікування – і на екрані з’являються всі дані, які можна легко звірити з інформацією в рахунку, а відтак внести кошти через спеціальний приймач.  У разі потреби фахівці ЦОК супроводжують клієнтів та допомагають їм.

Сервіс уже отримав численні позитивні відгуки і найкращим свідченням ефективності його роботи є значний рух коштів через згаданий термінал. 

Наразі фахівці компанії спільно з партнерами вивчають можливості розширення послуги на інші ЦОКи  та поширення досвіду серед інших компаній. Скористатися новою послугою можна в ЦОК Ужгорода (вул. Крилова, 10) та Хуста (вул. Чайковського, 45).   

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» щиро вдячне всім споживачам за довіру: ми робимо все для того, щоб вам було зручно співпрацювати з нами! 

Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь