A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Закарпатці придбали авто для ЗСУ, купуючи газове обладнання

Дата: 10.11.2022 08:50
Кількість переглядів: 281

Акція «Авто для ЗСУ» проводилася по всій Україні і залучила понад 3,8 тисячі споживачів газу, 90 з яких — закарпатці. Вони придбали 14 газових котлів, 15 модемів дистанційної передачі показників лічильників та 68 сигналізаторів газу. Частину коштів від продажу цих товарів було спрямовано на придбання автівки для 46-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Це повнопривідний позашляховик Mitsubishi, який допомагатиме нашим захисникам. Авто пройшло технічне обслуговування, перефарбоване в камуфляжний колір і поїхало на південь України.

 

«Акцію було оголошено на початку вересня для клієнтів 104.ua. Той, хто придбав газове обладнання у мережі 104.ua Клієнтських просторів або сайті market.104.ua автоматично став благодійником і долучився до допомоги ЗСУ. На цьому ми вирішили не зупинятися. Ми продовжимо підтримувати військових, перераховуючи кошти на закупівлю необхідного для них обладнання», — розповіла начальник регіонального управління Тетяна Королович.

Це перший автомобіль, який відправився на передову завдяки клієнтам, які придбали газове обладнання. Загалом з початку війни газовики вже передали понад 210 автомобілів: автобусів, вантажівок, позашляховиків, екскаваторів та ін. Тільки до дня незалежності в рамках акції «Авто для ЗСУ» військовим було передано 17 автівок. Загальна сума допомоги ЗСУ від компаній, які працюють під брендом РГК, досягла 135 млн грн.

Сьогодні 30 працівників АТ «Закарпатгаз» захищають Україну від окупантів. За 8 місяців війни підприємством було направлено допомогу у вигляді авто, тепловізорів, дронів, теплих речей, каріматів, спальників тощо на загальну суму 3,3 млн грн.

 

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь