Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Рішення ради оборони Закарпатської області №55 від 06.12.2022 Про невідкладні заходи для забезпечення і підтримки енергосистеми та захисту безпеки населення

Дата: 06.12.2022 16:52
Кількість переглядів: 2086

Фото без описуЗаслухавши інформацію із питання порядку денного, з метою забезпечення відновлення та підтримки роботи енергосистеми України, створення умов для спроможності енергосистеми забезпечувати функціонування об’єктів критичної інфраструктури та зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії, ВИРІШИЛИ:

  1. Заборонити з 6 грудня 2022 року на території області використання таких видів зовнішнього освітлення як освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок та підсвіток.
  2. Заборонити суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно- правової форми, які здійснюють діяльність на території області, починаючи з 6 грудня 2022 року, використання освітлення територій та приміщень закладів громадського харчування, роздрібної торгівлі тощо після завершення робочого часу.
  3. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області:

невідкладно вжити заходів щодо зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії у робочий час;

розглянути можливість забезпечення власної діяльності альтернативними джерелами живлення для безперебійного функціонування.

4.  3 метою забезпечення стабільності та недопущення погіршення криміногенної ситуації в області Головному управлінню Національної поліції у Закарпатській області спільно з військовою частиною 3115 Національної гвардії України, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки:

посилити заходи з патрулювання у темну пору доби;

залучити необхідну кількість патрульно-постових нарядів для забезпечення правопорядку на вулицях і в громадських місцях.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь