Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Рішення ради оборони Закарпатської області №55 від 06.12.2022 Про невідкладні заходи для забезпечення і підтримки енергосистеми та захисту безпеки населення

Дата: 06.12.2022 16:52
Кількість переглядів: 2058

Фото без описуЗаслухавши інформацію із питання порядку денного, з метою забезпечення відновлення та підтримки роботи енергосистеми України, створення умов для спроможності енергосистеми забезпечувати функціонування об’єктів критичної інфраструктури та зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії, ВИРІШИЛИ:

  1. Заборонити з 6 грудня 2022 року на території області використання таких видів зовнішнього освітлення як освітлення зовнішньої реклами, рекламних вивісок та підсвіток.
  2. Заборонити суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно- правової форми, які здійснюють діяльність на території області, починаючи з 6 грудня 2022 року, використання освітлення територій та приміщень закладів громадського харчування, роздрібної торгівлі тощо після завершення робочого часу.
  3. Суб’єктам господарювання, незалежно від організаційно-правової форми, які здійснюють діяльність на території області:

невідкладно вжити заходів щодо зменшення енергоспоживання шляхом економного та раціонального використання електроенергії у робочий час;

розглянути можливість забезпечення власної діяльності альтернативними джерелами живлення для безперебійного функціонування.

4.  3 метою забезпечення стабільності та недопущення погіршення криміногенної ситуації в області Головному управлінню Національної поліції у Закарпатській області спільно з військовою частиною 3115 Національної гвардії України, територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки:

посилити заходи з патрулювання у темну пору доби;

залучити необхідну кількість патрульно-постових нарядів для забезпечення правопорядку на вулицях і в громадських місцях.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь