A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Оголошення про проведення всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію будівництва меморіального комплексу на площі пам’яті в м.Тячів

Дата: 08.03.2023 13:59
Кількість переглядів: 445

Фото без описуОголошення про проведення всеукраїнського відкритого  архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію будівництва меморіального комплексу на площі пам’яті в м.Тячів закарпатської області

1.ЗАМОВНИК КОНКУРСУ: виконавчий комітет Тячівської міської ради Закарпатської області (далі – Замовник).

ТЕМА КОНКУРСУ: розробка проектної пропозиції будівництва меморіального комплексу на площі Пам’яті в м. Тячів Закарпатської області та комплексний благоустрій площі Пам’яті в м.Тячів, з метою вшанування загиблих героїв російсько-української війни та встановлення меморіальних дошок кожному загиблому герою.

Мета конкурсу: визначення кращих проєктних пропозицій будівництва меморіального комплексу на площі Пам’яті в м.Тячів Закарпатської області з числа поданих, згідно з Програмою та Умовами Конкурсу, присудження їх авторам премій, та визначення переможця конкурсу для подальшого проєктування і реалізації об’єкта проєктування.

2.ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ – 4 місяці від дати, зазначеної в оголошенні про проведення Конкурсу, а саме з 08 березня 2023 р. по 11 липня 2023 р. з нього:

  • Час, відведений на інформування та реєстрацію учасників – не менше 1 місяця (з 08 березня 2023 р. по 11 квітня 2023 р.).
  • Час, відведений на проєктування – 2 місяці (з 11 квітня 2023 р. по 14 червня 2023 р.).
  • Час, відведений на організацію роботи Журі та підбиття підсумків – 3 тижні (з дати закінчення встановленого терміну подачі конкурсних робіт (з 14 червня 2023 р. по 11 липня 2023 р.)

3.ВИМОГИ ДО ПРОФЕСІЙНОГО РІВНЯ УЧАСНИКІВ, УМОВИ,  МІСЦЕ  ТА ТЕРМІНИ ЇХ РЕЄСТРАЦІЇ, РОЗМІР РЕЄСТРАЦІЙНОГО ВНЕСКУ:

  • Учасниками конкурсу є автори та авторські колективи, що включають архітекторів, ландшафтних архітекторів, інженерів - транспортників, скульпторів, дизайнерів з вуличного освітлення, дендрологів, інших спеціалістів з дизайну архітектурного середовища. Авторський колектив має представляти керівник авторського колективу, уповноважений іншими членами авторського колективу, який має кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця робіт, пов’язаних із створенням об’єктів архітектури та провадить господарчу діяльність на території України. У складі авторського колективу можуть бути студенти творчих вищих навчальних закладів творчих спеціальностей.
  • Для участі в Конкурсі автор або авторський колектив має оформити заявку на участь у вигляді письмової заяви, про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора або керівника та членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону з підписом автора або керівника авторського колективу (бланк заяви – додаток 1).

Проєкти, подані без заявки на участь, не зможуть взяти участь у Конкурсі та будуть представлені з поміткою «Поза Конкурсом».

  • Заявка на участь у Конкурсі подається з 08 березня по 11 квітня 2023 р. поштою на адресу Тячівської міської ради: 90500, Закарпатська область, м. Тячів, вул. Шевченка, 2,  з поміткою «Заявка на конкурс» або на електронну пошту   Фото без опису  (у сканованому вигляді).
  •  Участь у конкурсі безкоштовна. Реєстраційний внесок учасниками конкурсу не сплачується.       

4.КІЛЬКІСТЬ ТА РОЗМІРИ ПРЕМІЙ: для виплати грошової винагороди переможцям Конкурсу встановлюється преміальний фонд у розмірі 50 000 (п’ятдесят тисяч) гривень, в тому числі:

  • Одна перша премія – 35 000 (тридцять п’ять тисяч) гривень.
  • Одна друга премія – 10 000 (десять тисяч) гривень.
  • Одна третя премія – 5 000 (п’ять тисяч) гривень.

5.СКЛАД ЖУРІ КОНКУРСУ (додається Додаток 1)

6.МІСЦЕ, ТЕРМІНИ ТА ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ КОНКУРСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: в день початку конкурсного проєктування 11 квітня 2023р. зареєстрованим учасникам на електронну адресу в електронній формі буде надіслано вихідні дані для проєктування.

Вихідні дані на проектування для розроблення конкурсних проектів складаються з текстових, графічних і топографічних матеріалів, що характеризують архітектурну та містобудівну ситуацію, інженерно-технічні, географічні та геологічні умови території.

7.МІСЦЕ І ДАТА ПОДАННЯ КОНКУРСНИХ ПРОЕКТІВ

  • З 11 квітня по 14 червня 2023 р., автор/авторський колектив має подати повний комплект конкурсного проєкту (планшети у друкованому та електронному вигляді, додаткові матеріали (за бажанням) та конверт з даними про автора та декларацією авторства) Замовнику Конкурсу через поштову відправку (з обов’язковою поміткою на конверті «На конкурс») або особисто за адресою Тячівської міської ради: 90500, Закарпатська область, м. Тячів, вул.Шевченка, 2, приймальня. Телефон для довідок: 067-31-29-576. Час роботи: понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00.

Проєкти вважаються поданими у встановлений термін, якщо їх відправлено на Конкурс або подано особисто не пізніше дати, зазначеної в оголошенні про Конкурс, а саме до 14 червня 2023 р. У разі відправлення проекту поштою його автор має повідомити Замовнику Конкурсу дату відправлення і номер поштової квитанції. Матеріали, подані пізніше кінцевого терміну, до участі в Конкурсі не допускаються.

Матеріали, подані пізніше 14 червня 2023 р. року до участі в конкурсі не допускаються.

8.ЗОБОВ'ЯЗАННЯ  ЗАМОВНИКА КОНКУРСУ ЩОДО ПОДАЛЬШОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРОЕКТУ,  ЯКИЙ  ОТРИМАЄ  ПЕРШУ  ПРЕМІЮ, А ТАКОЖ ІНШИХ ПРЕМІЙОВАНИХ ПРОЕКТІВ:

  • Відповідно до статті 6 Закону України «Про архітектурну діяльність», особа, конкурсний проєкт якої визначено кращим, має переважне право на розробку проєктної документації на подальших стадіях проєктування.
  • Всі графічні матеріали премійованих проєктних пропозицій переходять у власність Замовника Конкурсу.
  • Графічні матеріали не премійованих конкурсних проєктів, а також проєктів, відзначених іншими видами заохочень або додатковими преміями, призначеними третіми особами, і проєктів з позначкою "Поза конкурсом" підлягають поверненню авторам на їх вимогу та за їх рахунок впродовж місяця з дня закінчення роботи виставки.

ВИМОГИ ДО МОВИ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ: українська мова.


АДРЕСИ І  ТЕЛЕФОНИ ДЛЯ ДОВІДОК ТА ПОРЯДОК ЇХ НАДАННЯ

Іншу інформацію про конкурс можна отримати в відділі містобудування та архітектури Тячівської міської ради за адресою:

  • 90500, Закарпатська область, м.Тячів, вул.Шевченка, 2, каб.9 або приймальня.
  • Телефон для довідок: 067-31-29-576.
  • Час роботи: понеділок - четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00.

Додатки  що додаються:

  1. Рішення виконавчого комітету Тячівської міської ради «Про організацію і проведення Всеукраїнського відкритого  архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію будівництва меморіального комплексу на площі Пам’яті в м. Тячів Закарпатської області, затвердження його програми та умов і складу журі»;
  1. Склад журі Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію будівництва меморіального комплексу на площі Пам’яті в м. Тячів Закарпатської області;
  1. Програма та умови Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проєктну пропозицію будівництва меморіального комплексу на площі Пам’яті в м. Тячів Закарпатської області (надалі - Програма та Умови);
  1. Бланк заявки на участь у конкурсі.

Міський голова, Іван КОВАЧ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь