Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

 05 квітня  2023 року відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 03.04.2023 14:25
Кількість переглядів: 376

Фото без описуЗгідно розпорядження Тячівського міського голови від 03.04.2023 №22-од  засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради  відбудеться 05 квітня  2023 року о 10.00 годині,  у залі засідань Тячівської міської ради.

Для розгляду на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії звіту  про виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за перший квартал 2023 року (інформує: Нанаші Е.В. – головний спеціаліст фінансового відділу Тячівської міської ради). 

2. Про внесення на розгляд сесії пропозицій щодо змін до бюджету Тячівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням сесії міської ради від 212022 року №1704 (інформує: Рішко О.Ю. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

3. Про внесення на розгляд сесії міської ради питання щодо змін до структури і чисельності працівників Тячівської міської ради та її виконавчих органів (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

4. Про внесення на розгляд сесії  міської ради питання щодо змін до положень про відділи Тячівської міської ради та апарату виконавчого комітету (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

5. Про внесення на розгляд сесії  міської ради питання щодо змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Тячівської міської ради (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

6. Про внесення на розгляд сесії міської ради Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Тячівської міської ради та пропозиції щодо змін до персонального складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тячівської міської ради ( інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

7. Про винесення на розгляд сесії міської ради питання  щодо змін до Положення про молодіжну раду при Тячівській міській раді та затвердження його новій редакції (інформує: Петер Е.Б. – в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Тячівської міської ради). 

8. Про забезпечення соціальних і культурних потреб жителів громади та внутрішньо переміщених осіб (інформує: Петер Е.Б. – в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Тячівської міської ради). 

9. Про затвердження планів проведення комунальними закладами культури Тячівської міської ради мистецьких та соціокультурних заходів у 2023 році  (інформує: Петер Е.Б. –  в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Тячівської міської ради).

10. Про роботу комунальної установи «Інклюзивно - ресурсний центр Тячівської міської ради Закарпатської області» протягом 2022 року (інформує: Цуперяк Г.М.- директор КУ «Інклюзивно - ресурсний центр Тячівської міської ради Закарпатської області»).    

11. Про роботу комунального закладу освіти «Центр позашкільної освіти Тячівської міської ради Закарпатської області» протягом 2022 року (інформує: Кузнец Л.І.- директор КЗО «Центр позашкільної освіти Тячівської міської ради Закарпатської області»).   

12. Про внесення змін до складу комісії з розгляду звернень громадян Тячівської міської територіальної громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги з коштів місцевого бюджету (інформує: Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

13. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тячівської міської ради (інформує: Лакієнко З.В. – начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

14. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради). 

15. Розгляд питань за зверненнями громадян ( Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Ребар Т.В.- начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради, Лакієнко З.В. - начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради, старости старостинських округів ).

16. Різне.

 

Проєкти рішень


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь