A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Всім надавачам житлово-комунальних послуг у найкоротші терміни необхідно зареєструватися на веб порталі електронних послуг Пенсійного фонду

Дата: 20.04.2023 08:51
Кількість переглядів: 171

Фото без описуУ зв’язку з т им, що з 1 грудня Пенсійний фонд адмініструє процес надання житлових субсидій і пільг, всім надавачам житлово-комунальних послуг у найкоротші терміни необхідно зареєструватися на веб порталі електронних послуг Пенсійного фонду. Відтепер на цій унікальній цифровій платформі додалися нові функції і «кабінети», що спростять і пришвидшать пошук необхідної інформації.

Для входу на портал уповноважена особа, яка діє від імені надавача послуг, повинна скористатися кваліфікованим електронним підписом і увійти до системи як «надавач житлово-комунальних послуг».

Якщо інформація про користувача зафіксована в адміністративній підсистемі ІКІС ПФУ та його сертифікат є дійсним, то відкривається головна сторінка особистого кабінету надавача житлово-комунальних послуг. В іншому випадку користувач одержить повідомлення про неможливість входу на вебпортал у якості надавача.

«Кабінет надавача ЖК послуг» - це головна сторінка, яка ідентифікуватиме уповноважену особу і представлятиме відомості для визначення тарифів на ЖК послуги.

Сторінку-кабінет умовно можна поділити на дві секції. У верхній секції – параметри пошуку відомостей. Зокрема, дата завантаження відомості (ручне введення або вибір за допомогою «календаря»); код за ЄДРПОУ/РНОКПП надавача послуг (ручне введення текстового поля з 8-10 цифр); статус відомості (вибір із запропонованого списку).

Для надавачів комунальних послуг, управителів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) важливо, що одна уповноважена особа, зазначивши код за ЄДРПОУ/РНОКПП надавача послуг, може працювати в одному кабінеті по декількох надавачах послуг, з якими має трудові відносини.

Вкладка «Пошук» у «кабінеті надавача ЖК послуг» призначена для пошуку виплатних відомостей.

У нижній секції на сторінці відображаються відомості для визначення тарифів на житлово-комунальні послуги. Системи ПФУ сформують їх для надавачів житлово-комунальних послуг за такими параметрами: дата завантаження відомості; рік; місяць; код за ЄДРПОУ надавача послуг; джерело; статус.

По кожній відомості перебачено деталізований перегляд. Одержані відомості уповноважена особа, яка діє від імені надавача послуг, зможе завантажити.

 

Більш детальну  інформацію Ви зможете знайти на веб порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь