Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Досягнення вихованців та тренерів Тячівської спортивної школи

Дата: 25.04.2023 17:55
Кількість переглядів: 791

Фото без описуЗа підсумками огляду-конкурсу зі спортивної майстерності серед  ДЮСШ області наша школа посіла призове друге місце. Приємно поділитись з всією громадою результатами нашої школи.

 

Фото без описуПротягом 2022 року тренерами-викладачами з боротьби греко-римської підготовлено троє кандидатів майстрів спорту України з боротьби греко-римської - Форкавець Олександр, Гегедиш Олександр (тренер-викладач Ковернюк Богдан),

Фото без описуДумнич Олександр (тренер-викладач Мягкий Євген).

 

 

 

Юні борці прийняли участь у восьми офіційних змаганнях та п'яти турнірах. Приємно відзначити, що Поковба Євген - переможець чемпіонату світу (Рим, Італія, 25-31.07.2022), чемпіон Європи (Бухарест, Румунія, 13- 19.06.2022) виконав нормативи Єдиної спортивної класифікації і йому присвоєно звання "Майстра спорту України".

Фото без опису

Чемпіонами області стали Поковба Євген, Форкавець Олександр, Карасьов Борислав (Ковернюк Богдан), Думнич Олександр (Мягкий Євген).

Фото без описуУ відділенні працює шестеро тренерів-викладачів (Ковернюк Богдан, Ковернюк Василь, Мягкий Максим,

 

 

 

Фото без описуЛукач Іван), з них за сумісництвом Мягкий Євген. За підсумками роботи Ковернюку Богдану присвоєно вищу кваліфікаційну категорію, а Ковернюку Василю - першу.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

Щасливим для нашої вихованки відділення тенісу Дарини Глібчук (тренери- викладачі Павлишинець Віктор та Белені Габріелла) і для нашої ДЮСШ став виступ на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 14 років, який відбувся 13-18 грудня в місті Львові. Дарина Глібчук виборола звання чемпіонки України, а на дорослому чемпіонаті України в парі з Кузнєцовою Поліною посіла другу сходинку п'єдесталу і виконала нормативи Єдиної спортивної класифікації , що дозволяють присвоїти їй звання "Майстер спорту України".

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Протягом 2022 року вихованці відділення прийняли участь у низці міжнародних змагань під егідою ITF і Регіональних турнірі Федерації тенісу України. Дарина Глібчук взяла участь у п'яти турнірах Міжнародної тенісної федерації України серед дівчат до 18 років: Люксембург (травень), ФРН і Бельгія (червень), Угорщина (липень), Австрія (вересень) і Польща (жовтень), де набрала чергові очки у світовому рейтингу.

Фото без описуВдало виступила, пройшовши два кола на турнірі Європейської асоціації першої категорії і 12-річна Анна-Марія Чулей в м.Стамбул (Туреччина), що проходив з 02 по 06 листопада.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тренерами-викладачами відділення тенісу протягом року організовано і проведено: 14-15 травня - відкритий кубок Харкова «Український дух»Спонсорами стали  відомий харківський бізнесмен і меценат Юрій Сапронов і Тячівська міська рада. 100 учасників від 6 до 16 років з усієї України і з тимчасово окупованих територій прийняли участь у турнірі.

Почесний гість турніру став відомий український тенісист Сергій Стаховський, який  провів майстер-клас з учасниками турніру.

Фото без опису

Крім цього, проведено ще 4 Регіональних турніри ФТУ, 4 матчеві зустрічі Тячів - Львів та Тячів-Чернівці, два тури змагань «Тато, мама, я - тенісна сім'я!». Переможцями і призерами турнірів ставали В.Гегедиш, І.Герич, М.Бокоч, М.Шишмарьова, В.Дудла, А.-М.Чулей, А.Візічканич, М.Нечинський, О.Сабов, О.Думнич, А Григоренко, Б.Герич, С.Сабов та інші юні спортсмени. Тренери- викладачі Павлишинець Віктор, Белені Габріелла та Мечей Катерина.

За підсумками тренувальної роботи Белені Габріеллі присвоєно вищу кваліфікаційну категорію, а Павлишинцю Віктору - першу.

Фото без описуПротягом 2022 року  наші вихованці-боксери прийняли участь у п'яти чемпіонатах області з різних вікових категорій. Кращі спортсмени школи: Немеш І., Бокоч О., Гасинець А., Машіка Б., Попович М., Немеш О.

Тиводар Анна-Марія та Дербак Іванна стали чемпіонами та призерами області у своїх вікових категоріях. Попович Максим та Дербак Іванна включені до складу збірної команди області. Протягом року наші боксери приймали участь у турнірах, де отримали бойовий досвід і практику. Тренер-викладач Приходько Петро.

А вже в 2023 році Вихованці КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради» відділення боксу - Попович Максим та Дербак Іванна здобули впевнені перемоги на двох підряд чемпіонатах області з боксу , цим самим відібравшись до складу збірної області з якою з 2 по 9 квітня  вирушили на Чемпіонат України серед юніорів та юніорок в м.Хмельницький. Повернулись без призових місць але з величезним досвідом , та мотивацією для перемог в майбутньому .

Фото без описуВихованці відділення легкої атлетики прийняли участь у двох змаганнях: у зимовому чемпіонаті України в приміщенні (18-22.02.2022, м.Київ) та чемпіонаті області (24.09.2022, м.Мукачево). На чемпіонаті України в м.Київ Цубера Євген посів восьме місце у потрійному стрибку. А на чемпіонаті області наші вихованці зайняли шість перших, п′ять других та чотири третіх місця.

 

 

У відділенні гандболу працює двоє тренерів-викладачів Самарські Роман та Вікторія. В групах займається 107 вихованців, з них 80 дівчат. Протягом звітного періоду юні гандболісти прийняли участь у 14 змаганнях. З них п'ять міжнародні та регіональні турніри, сім чемпіонатів та першостей області. Кращі здобутки відділення: перше місце у відкритому кубку області серед юнаків та дівчат 2010-2011 років народження, перше місце у відкритому кубку області серед юнаків та дівчат 2011- 2012 років народження, перше місце у міжнародному турнірі з гандболу серед юнаків та дівчат 2011-2012 років народження в м.Нєгрешть (Румунія) та перше місце у відкритій першості КПНЗ "ДЮСШ Тячівської міської ради" з міні-гандболу серед юнаків та дівчат 2013-2014 років народження. Одну вихованку тренера-викладача Самарської Вікторії передано в СДЮСШОР "Карпати" м.Ужгород. 46 вихованцям присвоєно масові розряди.

Фото без опису

Фото без опису

 

Вихованці з тенісу настільного прийняли участь у першості області. Кращі спортсмени - Галай Софія, Гринчишин Роман, Бочкор Антоніна та інші. Тренери-викладачі-за сумісництвом Сенек Золтан, Талапко Степан та Дебич Роман.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуІз-за відсутності офіційних змагань з баскетболу ( тренер-викладач Кость Федір, за сумісництвом) та футболу (ДЮФЛЗ)

Фото без опису(тренери-викладачі Іванчов Павло- штатний, Оржеховський Павло і Бабич Андріан - за сумісництвом) на обласному рівні юні спортсмени участі в змаганнях не приймали.

Фото без описуФутболісти приймали участь у місцевих турнірах. Загалом у відділенні футболу займається 95 вихованців.

 

Фото без опису

 

Своїми високими досягненнями Поковба Євген та Глібчук Дарина та інші юні спортсмени додали ще один вагомий внесок в славну історію Тячівської ДЮСШ і загалом спорту нашого міста.

02 жовтня 2022 року колектив ДЮСШ зі своїми вихованцями спільно з відділом культури, молоді і спорту Тячівської міської ради взяли участь у підготовці та проведенні всеукраїнського патріотичного забігу "Шаную Воїнів, біжу за героя України". До відзначення дня міста Тячів колективом ДЮСШ було організовано і проведено ряд спортивно-масових заходів.

Завдяки підтримці, активній  допомозі  та розумінню нашої специфіки роботи Тячівської міської ради школа досягла неабияких результатів, які з гордістю можна вписати в історію. За підсумками огляду-конкурсу зі спортивної майстерності серед  ДЮСШ області наша школа посіла призове друге місце.

Директор ДЮСШ Тячівської міської ради Кельнер Ганна.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь