A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Досягнення вихованців та тренерів Тячівської спортивної школи

Дата: 25.04.2023 17:55
Кількість переглядів: 700

За підсумками огляду-конкурсу зі спортивної майстерності серед  ДЮСШ області наша школа посіла призове друге місце. Приємно поділитись з всією громадою результатами нашої школи.

 

Протягом 2022 року тренерами-викладачами з боротьби греко-римської підготовлено троє кандидатів майстрів спорту України з боротьби греко-римської - Форкавець Олександр, Гегедиш Олександр (тренер-викладач Ковернюк Богдан),

Думнич Олександр (тренер-викладач Мягкий Євген).

 

 

 

Юні борці прийняли участь у восьми офіційних змаганнях та п'яти турнірах. Приємно відзначити, що Поковба Євген - переможець чемпіонату світу (Рим, Італія, 25-31.07.2022), чемпіон Європи (Бухарест, Румунія, 13- 19.06.2022) виконав нормативи Єдиної спортивної класифікації і йому присвоєно звання "Майстра спорту України".

Чемпіонами області стали Поковба Євген, Форкавець Олександр, Карасьов Борислав (Ковернюк Богдан), Думнич Олександр (Мягкий Євген).

У відділенні працює шестеро тренерів-викладачів (Ковернюк Богдан, Ковернюк Василь, Мягкий Максим,

 

 

 

Лукач Іван), з них за сумісництвом Мягкий Євген. За підсумками роботи Ковернюку Богдану присвоєно вищу кваліфікаційну категорію, а Ковернюку Василю - першу.

 

 

 

 

 

 

Щасливим для нашої вихованки відділення тенісу Дарини Глібчук (тренери- викладачі Павлишинець Віктор та Белені Габріелла) і для нашої ДЮСШ став виступ на чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 14 років, який відбувся 13-18 грудня в місті Львові. Дарина Глібчук виборола звання чемпіонки України, а на дорослому чемпіонаті України в парі з Кузнєцовою Поліною посіла другу сходинку п'єдесталу і виконала нормативи Єдиної спортивної класифікації , що дозволяють присвоїти їй звання "Майстер спорту України".

 

 

Протягом 2022 року вихованці відділення прийняли участь у низці міжнародних змагань під егідою ITF і Регіональних турнірі Федерації тенісу України. Дарина Глібчук взяла участь у п'яти турнірах Міжнародної тенісної федерації України серед дівчат до 18 років: Люксембург (травень), ФРН і Бельгія (червень), Угорщина (липень), Австрія (вересень) і Польща (жовтень), де набрала чергові очки у світовому рейтингу.

Вдало виступила, пройшовши два кола на турнірі Європейської асоціації першої категорії і 12-річна Анна-Марія Чулей в м.Стамбул (Туреччина), що проходив з 02 по 06 листопада.

 

 

 

 

 

 

 

 

Тренерами-викладачами відділення тенісу протягом року організовано і проведено: 14-15 травня - відкритий кубок Харкова «Український дух»Спонсорами стали  відомий харківський бізнесмен і меценат Юрій Сапронов і Тячівська міська рада. 100 учасників від 6 до 16 років з усієї України і з тимчасово окупованих територій прийняли участь у турнірі.

Почесний гість турніру став відомий український тенісист Сергій Стаховський, який  провів майстер-клас з учасниками турніру.

Крім цього, проведено ще 4 Регіональних турніри ФТУ, 4 матчеві зустрічі Тячів - Львів та Тячів-Чернівці, два тури змагань «Тато, мама, я - тенісна сім'я!». Переможцями і призерами турнірів ставали В.Гегедиш, І.Герич, М.Бокоч, М.Шишмарьова, В.Дудла, А.-М.Чулей, А.Візічканич, М.Нечинський, О.Сабов, О.Думнич, А Григоренко, Б.Герич, С.Сабов та інші юні спортсмени. Тренери- викладачі Павлишинець Віктор, Белені Габріелла та Мечей Катерина.

За підсумками тренувальної роботи Белені Габріеллі присвоєно вищу кваліфікаційну категорію, а Павлишинцю Віктору - першу.

Протягом 2022 року  наші вихованці-боксери прийняли участь у п'яти чемпіонатах області з різних вікових категорій. Кращі спортсмени школи: Немеш І., Бокоч О., Гасинець А., Машіка Б., Попович М., Немеш О.

Тиводар Анна-Марія та Дербак Іванна стали чемпіонами та призерами області у своїх вікових категоріях. Попович Максим та Дербак Іванна включені до складу збірної команди області. Протягом року наші боксери приймали участь у турнірах, де отримали бойовий досвід і практику. Тренер-викладач Приходько Петро.

А вже в 2023 році Вихованці КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради» відділення боксу - Попович Максим та Дербак Іванна здобули впевнені перемоги на двох підряд чемпіонатах області з боксу , цим самим відібравшись до складу збірної області з якою з 2 по 9 квітня  вирушили на Чемпіонат України серед юніорів та юніорок в м.Хмельницький. Повернулись без призових місць але з величезним досвідом , та мотивацією для перемог в майбутньому .

Вихованці відділення легкої атлетики прийняли участь у двох змаганнях: у зимовому чемпіонаті України в приміщенні (18-22.02.2022, м.Київ) та чемпіонаті області (24.09.2022, м.Мукачево). На чемпіонаті України в м.Київ Цубера Євген посів восьме місце у потрійному стрибку. А на чемпіонаті області наші вихованці зайняли шість перших, п′ять других та чотири третіх місця.

 

 

У відділенні гандболу працює двоє тренерів-викладачів Самарські Роман та Вікторія. В групах займається 107 вихованців, з них 80 дівчат. Протягом звітного періоду юні гандболісти прийняли участь у 14 змаганнях. З них п'ять міжнародні та регіональні турніри, сім чемпіонатів та першостей області. Кращі здобутки відділення: перше місце у відкритому кубку області серед юнаків та дівчат 2010-2011 років народження, перше місце у відкритому кубку області серед юнаків та дівчат 2011- 2012 років народження, перше місце у міжнародному турнірі з гандболу серед юнаків та дівчат 2011-2012 років народження в м.Нєгрешть (Румунія) та перше місце у відкритій першості КПНЗ "ДЮСШ Тячівської міської ради" з міні-гандболу серед юнаків та дівчат 2013-2014 років народження. Одну вихованку тренера-викладача Самарської Вікторії передано в СДЮСШОР "Карпати" м.Ужгород. 46 вихованцям присвоєно масові розряди.

 

Вихованці з тенісу настільного прийняли участь у першості області. Кращі спортсмени - Галай Софія, Гринчишин Роман, Бочкор Антоніна та інші. Тренери-викладачі-за сумісництвом Сенек Золтан, Талапко Степан та Дебич Роман.

 

Із-за відсутності офіційних змагань з баскетболу ( тренер-викладач Кость Федір, за сумісництвом) та футболу (ДЮФЛЗ)

(тренери-викладачі Іванчов Павло- штатний, Оржеховський Павло і Бабич Андріан - за сумісництвом) на обласному рівні юні спортсмени участі в змаганнях не приймали.

Футболісти приймали участь у місцевих турнірах. Загалом у відділенні футболу займається 95 вихованців.

 

 

Своїми високими досягненнями Поковба Євген та Глібчук Дарина та інші юні спортсмени додали ще один вагомий внесок в славну історію Тячівської ДЮСШ і загалом спорту нашого міста.

02 жовтня 2022 року колектив ДЮСШ зі своїми вихованцями спільно з відділом культури, молоді і спорту Тячівської міської ради взяли участь у підготовці та проведенні всеукраїнського патріотичного забігу "Шаную Воїнів, біжу за героя України". До відзначення дня міста Тячів колективом ДЮСШ було організовано і проведено ряд спортивно-масових заходів.

Завдяки підтримці, активній  допомозі  та розумінню нашої специфіки роботи Тячівської міської ради школа досягла неабияких результатів, які з гордістю можна вписати в історію. За підсумками огляду-конкурсу зі спортивної майстерності серед  ДЮСШ області наша школа посіла призове друге місце.

Директор ДЮСШ Тячівської міської ради Кельнер Ганна.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь