A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячівській міській раді проходить засідання виконавчого комітету

Дата: 02.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 349

Фото без описуСьогодні, 02 травня, в Тячівській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Владислава БРАТЮКА та керуючої справами (секретаря) апарату виконкому Ольгою РЕШЕТЕР члени виконкому приймають рішення по питаннях:

1. Про схвалення Програми підготовки населення Тячівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2023 – 2027 роки (інформує: Аубруннер В.Я. – завідувач бюро з військово-облікової роботи та цивільного захисту населення апарату виконкому Тячівської міської ради).

 

2. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін та доповнень до Комплексної програми підтримки військовослужбовців, інших осіб, які беруть (брали) участь у відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації, та членів їх сімей на 2022-2025 роки (інформує: Нанаші Е.В. – головний спеціаліст фінансового відділу  Тячівської міської ради).

 

3. Про узгодження статуту громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «КОРДОН» (інформує: Решетар О.В.  – керуюча справами (секретар) виконкому  Тячівської міської ради).

 

4. Про надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою, пов’язаного з проведенням земляних робіт (інформує: Боднар В.М. – в.о.начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради)

 

5. Про впровадження ефективних форм організації навчального процесу у закладах освіти. Запровадження освітньої платформи HUMAN у ЗЗСО  (інформують: Куць М.Т.- в.о.начальника відділу освіти Тячівської міської ради, Стойка Т.І.- директор Тячівського ліцею №1 імені Василя Ґренджі-Донського).

 

6. Про захист житлових та майнових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях опікунів/піклувальників (інформує: Лакієнко З.В. – начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

 

7. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

 

8. Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єктів будівництва  (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

 

9. Розгляд питань за зверненнями громадян ( Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Лакієнко З.В. - начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради, Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради, старости старостинських округів ).



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь