A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради   відбудеться 01 червня 2023 року

Дата: 31.05.2023 13:40
Кількість переглядів: 264

Згідно Розпорядження Тячівського міського голови від 30.05.2023 №29-од засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради 01 червня 2023 року о 10.00 годині,  у залі засідань міської ради.

Для розгляду на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін та доповнень до Програми протипаводкового захисту міста Тячів та сіл територіальної громади в басейні р.Тиса на 2021-2025 роки (інформує:       Нанаші Е.В. – головний спеціаліст фінансового відділу Тячівської міської ради).

2. Про схвалення Програми для кривдників у Тячівській міській територіальній громаді на 2023-2025 роки (інформує: Чех В.П. – в.о. директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області"). 

3. Про стан надання соціальних послуг одиноким непрацездатним громадянам, особам похилого віку та особам з інвалідністю. Соціальна послуга «догляд вдома» з установленням диференційованої плати (інформує: Чех В.П. – в.о. директора комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Тячівської міської ради Закарпатської області"). 

4. Про формування та ведення реєстру Тячівської міської територіальної громади ( інформує: Данилич Н.В. – в. о. начальника відділу державної реєстрації Тячівської міської ради).

5. Про хід реалізації проектів з капітального та поточного ремонтів об’єктів благоустрою (інформує: Бенчак І.В.  – начальник відділу містобудування та архітектури  Тячівської міської ради).

6. Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

7. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

8. Про організаційні заходи реалізації гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин на території міста Тячів (інформує:Мийсарош Т.С. – заступник міського голови).

9. Про проведення відкритого турніру з боротьби греко-римської пам’яті Йосипа БОЛДИЖАРА серед юнаків U-15 та U-13 (інформує:Мийсарош Т.С. – заступник міського голови ).

10. Про тимчасове призупинення роботи закладів дошкільної освіти Тячівської міської ради у літній  період 2023 року (інформує: Куць М.Т. –             в. о. начальника відділу освіти Тячівської міської ради).

11. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують:  Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Ребар Т.В.- начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради, старости старостинських округів).

12. Різне.

 

Проєкти рішень виконкому від 01.06.2023


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь