A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячеві проходить міжнародний  турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту, почесного громадянина Тячева Йосипа Болдижара

Дата: 03.06.2023 14:33
Кількість переглядів: 543

Два дні (03-04 червня) в спортивному комплексі «Спортивна арена Тячів» проходитиме  традиційний міжнародний  турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту, почесного громадянина Тячева Йосипа Болдижара. В турнірі прийматиме участь збірна України.

 

В 1994 році в місті  Тячів відбувся перший Міжнародний турнір з греко-римської боротьби. Організував його заслужений працівник фізичної культури та спорту України, почесний громадянин міста Тячів – Йосип Юрійович БОЛДИЖАР.   За свій довгий тренерський вік Йосип Юрійович виховав не одне покоління  борців  греко-римського стилю,  які гідно прославляли наш край на Всеукраїнських та Міжнародних турнірах і продовжують його добру справу по сьогодні. На жаль, після важкої хвороби, у жовтні 2020 року життя Йосипа Юрійовича обірвалось.

Завдячуючи Йосипу Юрійовичу, про спортивний Тячів дізнались далеко за межами Закарпатської області, і слава про засновану ним школу боротьби гучно звучить на просторах України, а у 2022 році Євген Поковба став Чемпіоном світу.

На цих змаганнях зібрались його вихованці, друзі та колеги з тією ж ціллю, з якою і Йосип Юрійович їх організовував — відзначити свято спорту і боротьби, визначити найкращих спортсменів, зібрати всіх шанувальників та причетних під одним дахом і передати цей ніколи не згасаючий вогник наснаги, сили і жаги до перемоги наступним поколінням !

Турнір  проходить за сприяння та підтримки Тячівської  міської  ради  та голови Івана КОВАЧА,  народного депутата  Верховної Ради України - Василя ПЕТЬОВКИ,   громадської організації Спортивного клубу «Тячівські вовки та підприємців нашої громади.

4 червня о 13:00 відбудеться церемонія нагородження переможців турніру. Запрошуємо всіх охочих  стати глядачами та вболівальниками міжнародного турніру. Вхід вільний

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь