Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Пропонуємо вам актуалізувати відомості стосовно реєстрації місця проживання в Реєстрі територіальної громади

Дата: 06.06.2023 11:49
Кількість переглядів: 333

Фото без описуШановні громадяни!

На виконання пункту четвертого статті 24 Закону України «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» від 05.11.2021 року, пропонуємо вам актуалізувати відомості стосовно реєстрації місця проживання в Реєстрі територіальної громади.

Що таке актуалізація?

Актуалізація даних – це необхідність внесення актуальної інформації/змін до інформації про особу в Реєстр територіальної громади міста Тячів (у разі зміни прізвища та інших даних про особу, внесення дати реєстрації особам, які зареєстрували своє місце проживання до 24.05.2016 року). Для цього необхідно мати з собою документ, на підставі якого здійснюється внесення актуальної інформації до Реєстру (паспорт або інший документ, до якого вносяться відомості про реєстрацію місця проживання). У разі актуалізації інформації про малолітню дитину, необхідне свідоцтво про народження дитини, а також документи, що підтверджують особу законного представника. Актуалізація необхідна для коректного зображення відомостей в Єдиному державному демографічному реєстрі, порталі «ДІЯ», Реєстрі територіальної громади.

 

Пропонуємо вам звернутися до відділу державної  реєстрації Тячівської міської ради за адресою м.Тячів, вул.Нересенська 5 (ЦНАП) у вівторок з 13-00 до 16-30, четвер з 8-00 до 12-00.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь