A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В Тячеві на відкритті Чемпіонату України з тенісу Дарина Глібчук отримала звання Майстер спорту України.

Дата: 12.06.2023 20:25
Кількість переглядів: 1960

Фото без опису

Сьогодні, 12 червня, в місті Тячів відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з тенісу серед юнаків і дівчат до 12 років.

Як ми вже попередньо писали, організаторами чемпіонату є Тячівська міська рада  та Всеукраїнська громадська організація «Федерація тенісу України». Підтримали проведення спортивного заходу Народний  депутат України  Василь ПЕТЬОВКА, торгова марка «Крайна», яка забезпечила учасників питною водою та підприємці  Тячівської громади.

Відкрили Чемпіонат міський голова - Іван КОВАЧ, перший заступник міського голови – Владислав БРАТЮК, заступник міського голови з питань виконавчих органів – Тіберій МИЙСАРОШ, керівник секції спортивного напряму Федерації тенісу України  –  Вікторія ШУВАЙНІКОВА, головний суддя, суддя міжнародної категорії – Олександр КУЛИК та в. о. директора КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради» -Анна КЕЛЬНЕР.

 

 

 

 

Спортивна секція з тенісу запрацювала в Тячеві вже у 1966 році. Першим тренером був ШУФРИЧ Золтан Михайлович. За роки існування тенісу в нашому місті підготовлено три майстри спорту СРСР та 2 майстри спорту України, серед яких МОЛНАР Світлана, Тарас АЛЕЧКО, Габріелла БЕЛЕНІ - чемпіонка СРСР  юнацької першості Європи і чемпіонатів України, вихованка майстра спорту СРСР Катерини Елемирівни МЕЧЕЙ, яка працює в ДЮСШ міста Тячів по сьогоднішній день.

Починаючи з 1991 року, тренерами  ПАВЛИШИНЦЕМ Віктором Юрійовичем та Габріеллою БЕЛЕНІ підготовлено двох майстрів спорту - чемпіонку України Вікторію БОНЬ - збірницю України дівчат до 16 років та чемпіонку України - Дарину ГЛІБЧУК.

 Дарина - є срібним призером Чемпіонату України серед дорослих в парному розряді, на якому вона виконала норматив майстра спорту України.

Багаторазовими переможцями Всеукраїнських і Міжнародних змагань ставали Георгіна ФЕДОСЕНКОВА, Ігор ШИШМАРЬОВ, Біанка ВЕЛЕГАН та багато інших юних тячівських тенісистів.

На Чемпіонаті Тячів представлятимуть

  • Чулей Анна-Марія
  • Візічканич Арсен
  • Нечинський Марк
  • Сабов Олівер
  • Перепелиця Мілана.

Керівник секції спортивного напрямку Федерації тенісу України Вікторія ШУВАЙНІКОВА та міський голова  Іван КОВАЧ вручили Чемпіонці України в парному розряді та срібній призерці в одиночному розряді з тенісу серед дівчат до 14 років Дарині ГЛІБЧУК посвідчення Майстра спорту України з тенісу.

Отже, перший  в Тячеві  Чемпіонат України з тенісу розпочався. Слідкуйте за іграми юних спортсменів та вболівайте за них.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь