Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

12 липня відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 07.07.2023 09:33
Кількість переглядів: 482

Фото без описуЗгідно розпорядження Тячівського міського голови  засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради скликається 12 липня 2023 року, о 09.30 годині, у залі засідань міської ради.

Для розгляду на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії звіту про виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за перше півріччя 2023 року (інформує: Рішко О.Ю., начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

2. Про внесення на розгляд сесії пропозицій щодо змін до бюджету Тячівської міської територіальної громадина 2023 рік, затвердженого рішенням сесії міської ради від 22.12.2022 року №1704 (зі змінами).

3. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін до структури та чисельності працівників комунального закладу освіти «Центр позашкільної роботи Тячівської міської ради Закарпатської області» (інформує: Тиводар М.В., начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

4. Про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери Тячівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років (інформує: Боднар В.М., в.о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради).

5. Про надання дозволу на видалення зелених насаджень (інформує: Боднар В.М., в.о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради).

6. Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності Тячівської міської територіальної громади, який підлягає передачі в оренду без проведення аукціону (інформує:Лозан М.М., головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

7. Про внесення змін до складу громадської комісії з розгляду житлових питань при виконавчому комітеті Тячівської міської ради (інформує: Лозан М.М., головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

8. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тячівської міської ради(інформує: Лакієнко З. В., начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

9. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

10. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Лакієнко З.В., начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради; Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Ребар Т.В.- начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради, старости старостинських округів).

11. Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь