Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Оголошення про введення єдиного для всіх категорій споживачів тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення

Дата: 24.08.2023 10:29
Кількість переглядів: 389

Фото без описуВідповідно до вимог Закону України № 2119-VIII «Про   комерційний облік теплової енергії та водопостачання», підпункту 2, пункту «а», статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», повідомляємо, що Рішенням виконавчого комітету Тячівської міської ради Закарпатської області від 18.08.23р № 236 введено в дію з 1 вересня 2023 року єдиний тариф для всіх категорій споживачів (населення, бюджет, інші споживачі) на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення .

У тому числі:

– 28,80 грн./м3 з ПДВ за централізоване водопостачання;

– 13,92 грн./м3 з ПДВ за централізоване водовідведення;

Розрахунок тарифів здійснено відповідно до діючого порядку формування тарифів на цен-тралізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року за №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги».   Метою зміни тарифів у КП «Водоканал»  є приведення їх до вимог законодавства.

Рішенням виконавчого комітету Тячівської міської ради  визнано таким, що втратило чинність Рішення виконавчого комітету Тячівської міської ради  від 07.07.2022р. № 129 «Про коригування тарифів КП «Водоканал Тячівської міської радина послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення» з дати введення єдиного тарифу для всіх категорій споживачів.

Рішення виконавчого коммітету набуває чинності  з моменту оприлюднення.

 

Адміністрація КП «Водоканал»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь