Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

11 жовтня в Тячеві відбулася  робоча зустріч мешканців та активу Тячівської територіальної громади з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Дата: 12.10.2023 10:05
Кількість переглядів: 652

Фото без опису11 жовтня в Тячівській міській раді відбулася  робоча зустріч мешканців та активу Тячівської територіальної громади з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.

У зустрічі прийняли участь Тячівський міський голова – Іван КОВАЧ, перший заступник міського голови – Владислав БРАТЮК, секретар міської ради – Іван КРІЧФАЛУШІЙ, старости сіл, працівники міської ради та актив громади.

З боку Головного управління Національної поліції в Закарпатській області в зустрічі взяли участь   заступник начальника управління – начальник відділу підтримки управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області підполковник поліції ЦЮПКО Євген Борисович, начальник відділу управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник поліції СОФІЛКАНИЧ Олександр Васильович, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності ДГІДПЛ НП України, капітан поліції Тетяна ЩЕРБА, керівник Тячівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Палкуш Михайло Ілліч, та поліцейські офіцери громади, які забезпечують виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, охорону інтересів суспільства та держави на території Тячівської територіальної громади.

Робоча зустріч відбулась у форматі  діалогу між поліцією та громадськістю. Основною метою заходу було обговорення нагальних питань, які турбують мешканців громади, забезпечення комплексного підходу до вирішення проблематики, пов'язаної з питаннями стабільного відчуття громадянами безпеки, а також узгодження додаткових заходів з покращення матеріально-технічного забезпечення поліцейських.

Представниця Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Тетяна ЩЕРБА розповіла та продемонструвала можливості  системи електронної фіксації всіх дій із затриманими особами ІП Custody records. Адже саме Тячівський районний відділ поліції став першим в Закарпатській області, де система Custody records впроваджена в діяльність підрозділу поліції  та вже півроку успішно функціонує.

Також учасники отримали від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь