Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

13 жовтня відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 12.10.2023 11:32
Кількість переглядів: 761

Фото без описуЗгідно розпорядження Тячівського міського голови  13 жовтня о 10.00 годині  у залі засідань міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради  

На засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради розглядатимуться питання:

1. Про стан готовності комунальних закладів та підприємств Тячівської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років (інформує: Боднар В.М.- в. о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради).

2. Про формування персонального складу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування на території населених пунктів Тячівської міської територіальної громади (інформує: Боднар В.М. -   в. о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради).

3. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Тячівського міського комунального підприємства «Міськжитлокомунгосп» за перше півріччя 2023 року (інформує: Нанаші Е.В. - головний спеціаліст фінансового відділу Тячівської міської ради).

4. Про організацію належного медичного обслуговування та якісного харчування дітей у закладах освіти Тячівської міської територіальної громади (інформує: Шелевер М.В.– в. о. начальника відділу освіти Тячівської міської ради).

5. Про затвердження переліку та вартості платних послуг, що надаються комунальними закладами культури Тячівської міської територіальної громади (інформує: Петер Е.Б. – в. о. начальника відділу культури, молоді і спорту Тячівської міської ради).

6. Про затвердження Правил проживання громадян у житлових приміщеннях, призначених для тимчасового проживання внутрішньо переміщених, евакуйованих та інших осіб, які працевлаштовані на території Тячівської міської територіальної громади, та форми Договору користування житловими приміщеннями (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

7. Про внесення на розгляд сесії міської ради змін до структури та чисельності КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа Тячівської міської ради Закарпатської області» (інформує: Тиводар М.В. – начальник відділу організаційної, кадрової та інформаційної роботи апарату виконкому Тячівської міської ради).

8. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва ((інформує: Бенчак І.В. - начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

9. Про затвердження протоколу №1 засідання місцевої комісії з формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (інформує:  Лакієнко З.В - начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

10. Розгляд питань за зверненнями громадян (інформують: Лакієнко З.В., начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради; Бенчак І.В., начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради, Боднар В.М. – в.о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради, Ребар Т.В. – начальник відділу соціального захисту населення Тячівської міської ради, старости старостинських округів).

11. Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь