Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

У колі друзів Центр «Парасолька» відзначив 14-річчя

Дата: 18.10.2023 14:50
Кількість переглядів: 1094

Фото без опису16 жовтня 2023 року в комунальній установі САРЦ «Парасолька» зібралися представники молодіжних та спортивних організацій міста Тячів, які розділили святковий день з підопічними Центру.

Найперше завідуюча Центру Оксана Лукач провела зустріч з почесними гостями, а саме: в.о. начальника відділу культури, молоді та спорту Тячівської міської ради Едітою Петер, головою Молодіжної ради Миколою Чехом, директором мистецької школи Андрієм Іващуком, представниками Молодіжної ради – Патріком Братюком, Наталією Петер та іншими.

Під час зустрічі обумовлені питання, які стосуються життєдіяльності «Парасольки» та планів на перспективу, зокрема вдосконалення та розширення спектру послуг «Раннє втручання» та «Денний догляд». Оксана Василівна наголосила, що є намір довести до ладу будівлю для денного перебування молодих людей з інвалідністю міста Тячів, району. Як результат – можливість тижневого проживання з метою професійної підтримки кожної родини, яка цього потребує.

На базі Центру спеціалісти працюють як з особливими дітьми, так і з їхніми батьками. Також у планах відкрити невеличке підприємство:  кафе з випічкою, яку готуватимуть і продаватимуть підопічні «Парасольки». Уже на святі була нагода спробувати тістечка, які випікали вихованці закладу, щоб почастувати своїх гостей у день народження.  

Під час розмови вирішено підписати меморандум між відділом культури, молоді та спорту Тячівської міської ради і САРЦ «Парасолька» для подальшої співпраці щодо соціалізації дітей, молоді з інвалідністю у суспільстві та реалізації спільних проєктів.

Вихованці «Парасольки» подарували присутнім на святковому заході неперевершений концерт, який підготували разом з музичним керівником Наталією Бокоч та хореографом Ольгою Роман.

Варто наголосити, що цього разу підопічні Центру вразили гостей своєю сольною творчістю, позитивними емоціями, патріотичними виступами та харизматичними здібностями.

Іменинники були на висоті, а глядачі  розчулені й приємно вражені!

Щиру вдячність виступаючим, організаторам концерту та вихователям закладу висловили Оксана Лукач, Едіта Петер, Микола Чех, Андрій Іващук та в.о. начальника відділу освіти міської ради Мар’яна Шелевер.

На завершення для іменинників підготували спортивний презент – майстер-клас з настільного тенісу від керівника ГО «Настільний теніс ТТспорт» Золтана Сенека.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь