Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Меморандум про співпрацю АТ «Ощадбанк» з Тячівською громадою є першим в Закарпатті

Дата: 18.11.2023 07:52
Кількість переглядів: 702

Фото без описуОщадбанк підтверджує статус регіонального лідера банківського обслуговування в Закарпатській області. 15.11.2023 року в місті Тячів Закарпатської області було підписано Меморандум про співробітництво між АТ «Ощадбанк» та Тячівською територіальною громадою.

Меморандум про співробітництво між AT «Ощадбанк» та Тячівською територіальною громадою передбачає взаємодію та співробітництво Сторін:

  • Об’єднання зусиль щодо в рамках реалізації надання кредитів для часткової оплати вартості житла чи для інших споживчих цілей, кредитування за пільговими ставками окремих категорій громадян;
  • Забезпечення створення сприятливих організаційних, технологічних та інших залежних від Сторін умов щодо практичного співробітництва між Сторонами в рамках реалізації Зарплатного Карткового Проекту;
  • Співпраці Банку з Тячівською територіальною громадою в частині ефективного сприяння суб’єктам господарювання мікро-, малого та середнього підприємництва з питань застосування фінансових інструментів підтримки інноваційної діяльності, інвестиційних проектів, грантів виробництва товарів та послуг, створення нових робочих місць, тощо;
  • Співпраці Банку з Тячівською територіальною громадою в частині розроблення та впровадження нових фінансових інструментів підтримки діяльності суб’єктів мікро- , малого та середнього підприємництва, та ін.

З боку AT «Ощадбанку» Меморандум про співробітництво підписав начальник філїї - Закарпатського обласного управління Степан Німчук, з боку Тячівської територіальної громади міський голова Іван Ковач.

«Перш за все хочу відзначити, що даний Меморандум про співпрацю з Тячівською громадою є першим в Закарпатті, а можливо і в Україні, документом, який підписаний на рівні банківської установи та органу місцевого самоврядування. Укладання даного меморандуму дає змогу жителям та бізнесу Тячівської громади отримувати якісні з покращеними умовами послуги Ощадбанку. Дякую міському голові пану Івану Ковачу за інноваційні погляди на розвиток своєї громади та ринок банківських послуг в Закарпатті. Дякую за конструктивну та плідну роботу по укладенню Меморандуму. Саме укладення Банком першого Меморандуму з Тячівською громадою не випадкове, так як прогресивні погляди голови громади загально відомі, адже Тячівська громада однією із перших була утворена в 2015 році в Україні та є однією із самих успішних в Закарпатті», - відмітив Степан Німчук.

«Раді співпраці з великим державним банком Ощадбанком. Впевнений в плідній подальшій співпраці з Ощадбанком, та переконаний, що якісні конкурентні продукти Ощадбанку будуть схвально сприйняті жителями та бізнес середовищем громади, та принесуть користь як громаді так і Банку. Також пишаємось тим, що великим державним Банком відзначена наша громада. Дякую начальнику філії Ощадбанку Степану Німчуку та працівникам банку за співпрацю», - Іван Ковач.

На підписанні Меморандуму були присутні заступник начальника філії по роздрібному бізнесу Марина Бенца та керуюча ТВБВ 10006/0143 Людмила Варга.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь