A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

До обговорення клопотання Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Чорнобиль- допомога»

Дата: 22.12.2023 11:12
Кількість переглядів: 307

Фото без описуДо Тячівської міської ради звернувся В.Тупілко - голова організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Чорнобиль- допомога» з клопотанням щодо прийняття рішення про увіковічення пам’яті Вахтанга Кікабідзе, назвавши одну з вулиць міста на його честь.

Ознайомлюємо жителів міста із даним клопотанням та просимо надати відгуки, коментарі чи пропозиції для винесення даного питання на розгляд Тячівської міської ради.

 

 

Вельмишановний пан Голова!

Клопотання

ВГОІ «Чорнобиль-Допомога» одна із найстаріших громадських організацій країни. В своїй роботі ми опікуємося гуманітарними і суспільство-значущими питаннями. Так, на базі нашої організації створено музей «Смолоскип», експозиції якого присвячені маловідомим сторінкам історії і жертовникам України. З нашої ініціативи увіковічена пам'ять про видатних синів нашого народу, як Василь Макух, Олекса Гірник, Микола Береславський, Данило Шумук... Засобами народної дипломатії намагаємося бути корисними і в загальнодержавних справах. Народна дипломатія має велике значення і зміцнює дружні зв'язки з народами і окремими особами, що прислуговують та розповсюджують ідеї мири та гуманізму. Одним з видатних друзів України був громадянин Грузії, Народний артист Грузії, Заслужений артист України Вахтанг Кікабідзе (19.07.38.-15.01.23.). Похований був з прапорами Грузії і України.  До останнього дня п. Вахтанг Кікабідзе віддавав всі сили на підтримку України. Ця його діяльність широко відома.

Також відомо, що В. Кікабідзе відвідував місто Тячів, де проводив широкі зустрічі з людьми. Поводився скромно, відкрито і цим ще більше підтверджував свою підтримку Україні

Просимо Вас, вельмишановний Голова, розглянути і задовольнити наше клопотання щодо прийняття рішення про увіковічення пам'яті видатного друга нашого народу Вахтанга Кікабідзе, як-то: назвати в місті Тячів вулицю на його честь,  встановити  пам'ятник  цьому  видатному  діячеві.  Благородна  справа В. Кікабідзе не вмирає: в цьому місяці в Грузії відкрито пам'ятник Герою України О. Мацієвському.

Ми готові долучитися і бути помічниками в цьому питанні.

Голова організації                                                                                                           В.Тупілко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь