A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

10 січня відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 09.01.2024 11:35
Кількість переглядів: 265

Фото без описуЗгідно розпорядження Тячівського міського голови  засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради відбудеться 10 січня 2024 року о 10.00 годині у залі засідань Тячівської міської ради.

Для розгляду на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради звіту про підсумки виконання бюджету Тячівської міської територіальної громади за 2023 рік (інформує: Нанаші Е.В. - начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

2. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін до бюджету Тячівської міської територіальної громади на 2024 рік (інформує: Нанаші Е.В. - начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

3. Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

4. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

5. Про встановлення тарифу на послугу зі збирання, перевезення та видалення побутових відходів для товариства з обмеженою відповідальністю «ЕКОСІТІ» (інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

6. Про затвердження протоколу конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників для перевезення пасажирів на маршруті загального користування та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміському маршруті загального користування Тячів-Руське Поле (інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

7. Про надання приватному акціонерному товариству «Київстар» доступу до інфраструктури об’єкта благоустрою – об’єкта електроенергетики з метою розвитку електронних комунікаційних мереж (інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

8. Про затвердження списків громадян, які перебувають на обліку для одержання та поліпшення житлової площі за місцем проживання по Тячівській міській раді станом на 01.01.2024 року (інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

9. Про затвердження списків громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку для одержання та поліпшення житлової площі за місцем проживання по Тячівській міській раді станом на 01.01.2024 року (Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

10. Розгляд питань за зверненнями громадян.

11. Різне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь