Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

В пам’ять про загиблого воїна Голубку Михайла  на меморіалі слави та пам’яті «УКРАЇНА НЕСКОРЕНА» в місті Тячів відкрито ще один стенд

Дата: 20.02.2024 11:27
Кількість переглядів: 430

Фото без опису14 листопада 2023 року для увічнення пам’яті загиблих героїв Тячівської територіальної  громади, які віддали своє життя за єдину, незалежну  Україну, за мир на рідній землі, на цій площі було відкрито Меморіал слави та пам’яті «УКРАЇНА НЕСКОРЕНА».

Загибель кожного воїна є тяжкою раною для родини, для громади, для України.

Громада втратила 15 відважних героїв,  вірних синів, люблячих чоловіків та батьків, які віддали своє життя заради перемоги.

Сьогодні, 20.02.2024 року,  ми вшановуємо пам’ять ще одного нашого тячівця, загиблого захисника України - Голубка Михайла Володимировича.

Сержант, командир гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти гірсько-штурмового батальйону ВЧ А – 1556 народився 9 вересня 1980 року у місті Вижниця Чернівецької області.

Навчався в Тячівській загальноосвітній школі 1-3 ступенів №1. Здобував освіту за професією слюсаря-ремонтника та електрозварника ручного зварювання в професійно-технічному училищі №14 міста Тячів.

З 1999 по 2000 роки проходив строкову військову службу. У 2004 році одружився, та разом з своєю дружиною виховували двох доньок Оксану та Марію.

Добровольцем проходив військову службу за контрактом в АТО з 2014-2015, з березня 2016 по серпень 2016, а також з лютого 2017 по серпень 2017 року.  З травня  по листопад 2020 року в Збройних Силах, за професією - командир гармати.

Неодноразово нагороджений почесними грамотами.

7 листопада 2023 року добровільно приєднався до лав Збройних Сил України, щоб захищати рідних та Батьківщину від окупантів.

Загинув 01 грудня 2023 року під час обстрілу з ПТКР в районі населеного пункту Малі Щербаки Запорізької області, відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок,  в бою за Україну, її свободу і незалежність, захищаючи нашу Батьківщину.

 

Захиснику було 43 роки. Похований на міському кладовищі.

16 грудня 2023 року Голубці Михайлу Володимировичу почесно  присвоєно звання «Почесний громадянин Тячівської міської територіальної громади» (посмертно).

Вручив почесну відзнаку  дружині загиблого захисника, пані Оксані виконуючий обов’язки Тячівського міського голови – Владислав БРАТЮК.

Фото без опису

Низько вклонімося пам’яті і подвигам славних синів, славних воїнів – визволителів, загиблих у боях за свободу і незалежність нашої Держави та Героїв Небесної Сотні


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь