A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Шановні власники та мешканці квартир багатоквартирного будинку №14 по вулиці Незалежності в місті Тячів!

Дата: 20.02.2024 16:06
Кількість переглядів: 236

Фото без описуУ зв’язку з величезною різницею між об’ємом поданої води та низьким рівнем розрахунків за надані послуги – майже у 6 разів, КП «Водоканал Тячівської міської ради»  звертається до  Вас з наступним.

Відповідно до ст.12 Закону України   «Про житлові-комунальні послуги» надання таких послуг здійснюється виключно на договірних засадах.

У зв’язку з цим просимо Вас терміново уточнити у абонентському відділі КП «Водоканал», за адресою м.Тячів, вул.Кошута, 56 або за телефоном 0673528155 наявність укладених договорів на водопостачання та водовідведення, та у випадку відсутності просимо їх укласти в найкоротші строки.

У разі відмови оплачувати спожиті послуги на договірних умовах, в дію вступає договір публічної оферти (читати договір за посиланням).

Договір публічної оферти – це форма договору, в якому одна сторона взяла на себе обов’язок здійснювати надання послуг кожному, хто до неї звернеться. Він діє за замовчуванням  - з моменту фактичного надання послуг комунальним підприємством.

Отже, у разі відсутності укладеного договору, будемо вимушені нарахувати заборгованість з початку надання послуги. Окрім того, інформацію про заборгованість буде внесено до різних інформаційних реєстрів, що в подальшому може створити труднощі при укладанні різних цивільно-правових угод з нерухомим майном, в тому числі при оформленні допомог чи субсидій.

Також наголошуємо на своєчасному та систематичному наданні показників лічильників. У разі відсутності приладів обліку водопостачання плата нараховується з розрахунку 5,9 м3 на 1 мешканця у місяць.

Крім того, нагадуємо, що Урядом скасовано мораторій на припинення надання послуг в разі їх неоплати.

У разі не реагування на дане оголошення, неоформлення договірних правовідносин та не погашення заборгованості до 1 березня 2024 року, адміністрація КП «Водоканал Тячівської міської ради» буде діяти в межах діючого законодавства та змушена буде припинити водопостачання та водовідведення Вашого будинку.

З повагою, адміністрація КП «Водоканал Тячівської міської ради»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь