A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

У Тячівському ліцеї №1 ім.В.Ґренджі-Донського відкрито кабінет безпеки

Дата: 01.03.2024 10:40
Кількість переглядів: 691

Фото без описуУпродовж 78 років навчально-виховна діяльність Тячівського ліцею №1 вдосконалюється на ідеях педагогіки, психології, методики. У стінах цьго навчального закладу за роки її існування здобули освіту понад 7 тисяч юнаків та дівчат. Зараз пріоритетним завданням школи є навчання та виховання всебічно розвиненої, творчої особистості, яка зуміє застосувати в житті одержані в школі знання, зможе взяти на себе відповідальність за виконання прийнятих рішень, зуміє керуватися в поведінці моральними нормами та цінностями.

Саме тому, міська влада та дирекція ліцею прикладає немало зусиль для покращення умов навчання та виховання. В ліцеї проведено ремонти даху, утеплення, відремонтовано класи, коридори, актовий зал та спортзал.

А цьогоріч в школі почав функціонувати і кабінет безпеки. Сьогодні, 01.03.2024 , кабінет урочисто відкрили заступник міського голови Тіберій МИЙСАРОШ, в.о.начальника відділу освіти Мар'яна ШЕЛЕВЕР та директор ліцею Тетяна СТОЙКА.

В кабінеті учні зможуть отримати знання  базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру

 

Нагадаємо, що у вересні 2023 року  уряд схвалив обов'язкове створення в закладах освіти спеціальних кабінетів: класів безпеки – для формування та вдосконалення в учнів здоров'я, збережувальних компетентностей, покращення знань правил пожежної та мінної безпеки, а також цивільного захисту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь