Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Повідомлення про  проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна

Дата: 07.05.2024 19:37
Кількість переглядів: 107

Фото без описуУ відповідності до норм Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність» 24.05.2024 року  о 10.00 за київським часом в кабінеті №8 міської ради за адресою: 90500,  м. Тячів, вул. Шевченка, 2, відбудеться конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності Тячівської міської ради.

 

Оцінка проводиться для оренди  комунального майна:

  • включеного до Переліку першого типу -  об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду  на аукціоні, а саме:Назва об’єкта оцінки –  приміщення нежитлової будівлі закінченого будівництва Тячівської міської територіальної громади загальною площею 112,5 кв.м., що розташоване за адресою: м.Тячів, вул.Незалежності, 41.

 

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 1950 грн.

Дата оцінки (дата на яку проводиться  оцінка) 20.05.2024 року.      

Замовник та платник  оцінки – Тячівська міська рада.

Назва об’єкта оцінки – приміщення нежитлової будівлі закінченого будівництва Тячівської міської територіальної громади загальною площею 137,11кв.м., що розташоване за адресою: м.Тячів, вул.Незалежності, 55.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 2200 грн.       

Кінцевий термін подання документів на конкурс – 20.05.2024 р.

Замовник та платник оцінки   Тячівська міська рада.

  • включеного до Переліку другого  типу -  об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду  без проведення аукціону саме:
  • Назва обєкта оцінки -нежитлові вбудовані приміщення площею 99,42 кв.м., а саме частина позиції 1-5, позиції  від 1-6 до 1-12 плану першого,  та  позиція  1-16  третього поверхів технічного паспорту» будівлі Комунального некомерційного підприємства «Тячівська консультативна поліклініка», що розташоване за адресою : м.Тячів, вул.Голлоші, 1.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 1950 грн.       

Кінцевий термін подання документів на конкурс – 20.05.2024 р.

Замовник та платник оцінки   Тячівська міська рада.

 

 Телефон контактної особи замовника конкурсу: +380 67 3120368.

Електронна адреса замовника конкурсуzkg@tyachiv-city.gov.ua

Подібними об’єктами є: нежитлові приміщення та частини будівель.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами).

До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів  оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність  в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна  за напрямом 1 «Оцінки об’єктів у матеріальній формі»  та спеціалізацією у межах  цього  напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію на кожен об’єкт оцінки в запечатаному конверті., яка складається з:

- підтвердних документів;

- конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях (не більше ніж 5 календарних днів). У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення).

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

- інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь