Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Повідомлення про  проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна

Дата: 07.05.2024 19:37
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ відповідності до норм Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність» 24.05.2024 року  о 10.00 за київським часом в кабінеті №8 міської ради за адресою: 90500,  м. Тячів, вул. Шевченка, 2, відбудеться конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності Тячівської міської ради.

 

Оцінка проводиться для оренди  комунального майна:

  • включеного до Переліку першого типу -  об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду  на аукціоні, а саме:Назва об’єкта оцінки –  приміщення нежитлової будівлі закінченого будівництва Тячівської міської територіальної громади загальною площею 112,5 кв.м., що розташоване за адресою: м.Тячів, вул.Незалежності, 41.

 

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 1950 грн.

Дата оцінки (дата на яку проводиться  оцінка) 20.05.2024 року.      

Замовник та платник  оцінки – Тячівська міська рада.

Назва об’єкта оцінки – приміщення нежитлової будівлі закінченого будівництва Тячівської міської територіальної громади загальною площею 137,11кв.м., що розташоване за адресою: м.Тячів, вул.Незалежності, 55.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 2200 грн.       

Кінцевий термін подання документів на конкурс – 20.05.2024 р.

Замовник та платник оцінки   Тячівська міська рада.

  • включеного до Переліку другого  типу -  об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду  без проведення аукціону саме:
  • Назва обєкта оцінки -нежитлові вбудовані приміщення площею 99,42 кв.м., а саме частина позиції 1-5, позиції  від 1-6 до 1-12 плану першого,  та  позиція  1-16  третього поверхів технічного паспорту» будівлі Комунального некомерційного підприємства «Тячівська консультативна поліклініка», що розташоване за адресою : м.Тячів, вул.Голлоші, 1.

Очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки становить 1950 грн.       

Кінцевий термін подання документів на конкурс – 20.05.2024 р.

Замовник та платник оцінки   Тячівська міська рада.

 

 Телефон контактної особи замовника конкурсу: +380 67 3120368.

Електронна адреса замовника конкурсуzkg@tyachiv-city.gov.ua

Подібними об’єктами є: нежитлові приміщення та частини будівель.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.01.2016 за № 60/28190 (зі змінами).

До участі у конкурсі залучаються суб’єкти оціночної діяльності – суб’єкти господарювання, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів  оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність  в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна  за напрямом 1 «Оцінки об’єктів у матеріальній формі»  та спеціалізацією у межах  цього  напряму 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них».

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати конкурсну документацію на кожен об’єкт оцінки в запечатаному конверті., яка складається з:

- підтвердних документів;

- конкурсних пропозицій, запечатаних в окремому конверті, щодо вартості надання послуг з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з наданням таких послуг, а також строку їх виконання у календарних днях (не більше ніж 5 календарних днів). У своїх конкурсних пропозиціях претендент повинен обов’язково зазначати загальну вартість надання послуг з оцінки з урахуванням усіх податків, що сплачуються претендентом згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду надання послуг з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (згідно з додатком 3 до Положення).

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (згідно з додатком 4 до Положення);

- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має спеціальний дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (за потреби);

- інформація про претендента (згідно з додатком 5 до Положення).

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для оцінки комунального майна», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

У разі невідповідності, неповноти конкурсної документації або її несвоєчасного подання претендент до участі в конкурсі не допускається.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь