Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

23 травня  відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

Дата: 21.05.2024 09:57
Кількість переглядів: 237

Фото без опису23 травня 2024 року о 10.00 годині  у залі засідань Тячівської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету.

На розгляд на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін та доповнень до Комплексної програми підтримки військовослужбовців, інших осіб, які беруть (брали) участь у відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації, та членів їх сімей на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням сесії міської ради від 22.12.2022 року №1701 (зі змінами та доповненнями) (інформує: Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

2. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій щодо змін до бюджету Тячівської міської територіальної громади на 2024 рік, затвердженого рішенням сесії міської ради від 14.12.2023 року №2229 (інформує: Нанаші Е.В. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

3. Про затвердження звітів з виконання фінансових планів комунальних підприємств Тячівської міської ради Закарпатської області за перший квартал 2024 року (інформує: Нанаші Е.В. – начальник фінансового відділу Тячівської міської ради).

4. Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей в літній період 2024 року (інформує: Шелевер М.В. – в. о. начальника відділу освіти Тячівської міської ради).

5. Про внесення змін та доповнень до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради» (інформує: Івасюк Д.І. – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг Тячівської міської ради»).

6. Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються в комунальному некомерційному підприємстві «Тячівська районна лікарня» Тячівської міської ради Закарпатської області (інформує: Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

7. Про підготовку господарського комплексу та установ бюджетної сфери Тячівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років (інформує: Боднар В.М. - в. о. начальника відділу комунального майна Тячівської міської ради).

8. Про взяття на облік особи, що потребує житла для тимчасового проживання, та працевлаштований на території Тячівської міської територіальної громади, надання житлового приміщення (інформує: Лозан М.М. - головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

9. Про план капітальних та поточних ремонтів об’єктів комунальної власності Тячівської міської територіальної громади на 2024 рік (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу архітектури та будівництва Тячівської міської ради).

10. Про затвердження проектно-кошторисної документації об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу архітектури та будівництва Тячівської міської ради).

11. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу архітектури та будівництва Тячівської міської ради).

12. Про вжиття заходів щодо збереження права користування житлом за дітьми, позбавленими батьківського піклування (Лакієнко З.В. – начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

13. Розгляд питань за зверненнями громадян (Боднар В.М. – в. о. начальника відділу комунального майна міської ради; Бенчак І.В. - начальник відділу архітектури та будівництва міської ради; Лакієнко З.В. - начальник служби у справах дітей міської ради; Решетар О.В. - керуюча справами (секретар) виконкому міської ради; Чулей Д.В. – староста Руськополівського старостинського округу, Манзюк І.М. – староста Лазівського старостинського округу).

14. Різне.

 

Розпорядження Тячівського міського голови


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь