A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

23 вересня 2017 року, в День міста Тячів, відбудеться урочисте відкриття Центру  надання адміністративних послуг Тячівської міської ради.

23 вересня 2017 року, в День міста Тячів, відбудеться урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Тячівської міської ради.

Приємно, що відкривати ЦНАП будуть посол Швеції в Україні – Мартін Хаґстрьом, перший Секретар посольства Швеції в Україні – Камеран Худур, посол та Голова представництва Європейського союзу в Україні – Хюг Мінгареллі, керівник програм співробітництва представництва Європейського Союзу в Україні – Беренд де Гроот та програмний директор ULEAD від GIZ – Бастіан Файгель.

10:19 18.09.2017

Повідомлення про  проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності

Повідомлення про проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності

      У відповідності до норм Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність» 22.09.2017 року  о 10.00 за київським часом в залі засідань міської ради за адресою  м. Тячів, вул. Шевченка, 2  відбудеться конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна комунальної власності Тячівської міської ради:

11:21 12.09.2017

Кому присвоюється почесне звання „Мати-героїня”та перелік документів, необхідних для представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання „Мати-героїня”

Кому присвоюється почесне звання „Мати-героїня”та перелік документів, необхідних для представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання „Мати-героїня”

Тячівське управління соціального захисту населення сектор у справах сім'ї інформує, що відповідно до Указу Президента України «Про внесення зміни до Положення про почесні звання України» від 28 липня 2007 року № 674/2007 та Указу Президента України №284/2016 від 02.07.2016 року, почесне звання «Мати-героїня» мають право отримувати «жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку п`ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім`ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей».

16:38 11.09.2017

Ігор Шишмарьов став срібним призером турніру ФТУ «Кубок Карпат», який відбувся в м. Івано-Франківськ

Ігор Шишмарьов став срібним призером турніру ФТУ «Кубок Карпат», який відбувся в м. Івано-Франківськ

З почесним 2-м місцем, на цей раз з турніру ФТУ «Кубок Карпат», який відбувся в м. Івано-Франківськ минулими вихідними, повернувся вихованець відділення тенісу Тячівської ДЮСШ Ігор Шишмарьов. Виступаючи у віковій групі юнаків до 14 років (нагадаю, що тячівцю всього 12), Ігор тільки в фіналі поступився старшому і більш досвідченому супернику з м. Надвірна О.Бунію, і став срібним призером змагань

11:06 01.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь