A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення про  початок підготовки аналітичного звіту за результатами проведення містобудівного моніторингу

Відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року №333)», повідомляємо про початок підготовки аналітичного звіту за результатами проведення містобудівного моніторингу.

14:39 19.07.2023

Верховна Рада змінила дати двох державних та одного церковного свята в Україні

14 липня 2023 року Верховна Рада проголосувала за зміни трьох святкових дат. «За» відповідний законопроєкт №9431, яким пропонується внести зміни до статті 73 Кодексу законів про працю України,проголосував 241 депутат із 308-ми присутніх у залі. Чинності він набуде одразу після підписання Президентом України.

08:44 15.07.2023

Стартує реєстрація на участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку",  де будуть проводитися безкоштовні онлайн тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу

Увага ветеранам та членам їхніх родин! Стартує реєстрація на участь у проєкті "Територія відновлення та розвитку",  де будуть проводитися безкоштовні онлайн тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу.

15:11 14.07.2023

Ґендерна рівність (рівність жінок і чоловіків)

Ґендерна рівність (рівність жінок і чоловіків) стосується рівних прав, відповідальності та можливостей жінок і чоловіків. Рівність не означає, що жінки та чоловіки стають однаковими, проте свідчить, що права, відповідальність та можливості людей не мають залежати від того, народилися вони жінками чи чоловіками. 

11:55 14.07.2023

Тячівська міська рада висловлює подяку Закарпатській обласній організації Товариства Червоного Хреста України

У жовтні 2022 року делегація Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України визначилася щодо проведення ремонту у місці компактного проживання в місті Тячів по вулиці Леонтовича, де проживають внутрішньо-переміщені особи з різних регіонів України.  Завдяки фінансуванню Закарпатської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Австрійського Червоного Хреста за два місяці в будинку частково замінено електромережу, встановлено нові вікна в кімнатах, утеплено дах, облаштовано  нові туалети та душові кабіни, проведено косметичний ремонт у  всіх кімнатах.

08:22 14.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь