Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Переможцями конкурсу "Малюнок на асфальті" до Дня міста 2017 стали...

Переможцями конкурсу "Малюнок на асфальті" до Дня міста 2017 стали...

      Щойно розпочався конкурс, юні художники швидко зайняли по клітинці на майданчику, й за лічені хвилини асфальт на території площі Поштової перетворився на казку.      Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.       Сам конкурс проводився серед учнівських колективів шкіл нашої громади, а оцінювали роботи члени журі та гості свята. Усі учасники отримали цікаві подарунки, а грамоти переможцям та учасникам вручали особисто начальник Управління освіти, охорони здоров’я, кільтури, сім’ї, молоді та спорту Куля В.М. та провідний спеціаліст Управління Шелевер М.В.

10:39 28.09.2017

23 вересня 2017 року, в День міста Тячів, відбудеться урочисте відкриття Центру  надання адміністративних послуг Тячівської міської ради.

23 вересня 2017 року, в День міста Тячів, відбудеться урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Тячівської міської ради.

Приємно, що відкривати ЦНАП будуть посол Швеції в Україні – Мартін Хаґстрьом, перший Секретар посольства Швеції в Україні – Камеран Худур, посол та Голова представництва Європейського союзу в Україні – Хюг Мінгареллі, керівник програм співробітництва представництва Європейського Союзу в Україні – Беренд де Гроот та програмний директор ULEAD від GIZ – Бастіан Файгель.

10:19 18.09.2017

Повідомлення про  проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності

Повідомлення про проведення конкурсу відбору суб’єктів оціночної діяльності

      У відповідності до норм Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність» 22.09.2017 року  о 10.00 за київським часом в залі засідань міської ради за адресою  м. Тячів, вул. Шевченка, 2  відбудеться конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єкта нерухомого майна комунальної власності Тячівської міської ради:

11:21 12.09.2017

Кому присвоюється почесне звання „Мати-героїня”та перелік документів, необхідних для представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання „Мати-героїня”

Кому присвоюється почесне звання „Мати-героїня”та перелік документів, необхідних для представлення багатодітної матері до присвоєння почесного звання „Мати-героїня”

Тячівське управління соціального захисту населення сектор у справах сім'ї інформує, що відповідно до Указу Президента України «Про внесення зміни до Положення про почесні звання України» від 28 липня 2007 року № 674/2007 та Указу Президента України №284/2016 від 02.07.2016 року, почесне звання «Мати-героїня» мають право отримувати «жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку п`ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім`ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей».

16:38 11.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь