A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Перерахунок пенсій з 1 травня 2017 року

Перерахунок пенсій з 1 травня 2017 року

З 1 травня 2017 року відповідно до Закону України “Про державний бюджет України на 2017 рік” №1801-VIII від 21.12.2016 року, у зв’язку із збільшенням розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність (прожитковий мінімум встановлений на рівні 1312,00 грн.), Тячівським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Закарпатської області було проведено перерахунок пенсій для окремих категорій осіб, обчислених відповідно до статті 28 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” та доплати за понаднормовий стаж непрацюючим пенсіонерам відповідно до ст. 28 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

08:43 03.05.2017

В Тячівківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів  відбулося проведення Дня цивільного захисту

В Тячівківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулося проведення Дня цивільного захисту

Відповідно до наказу управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Тячівківської міської ради від 14.04.2017 року № 38 «Про організацію та проведення Дня цивільного захисту в загальноосвітніх навчальних закладах» 26 квітня 2017 року в Тячівківській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулося проведення Дня цивільного захисту. Підготовка розпочалась з тренування практичних навичок дій в екстремальних ситуаціях. На виховних годинах класні керівники ознайомили учнів з основними завданнями цивільного захисту та діями у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Під час сповіщення  «тривоги» учні евакуювались за планом-схемою евакуації учасників навчально-виховного процесу із школи на безпечну ділянку. Бібліотекар школи Цюбик Валентина Олексіївна провела виступ на тему «Чорнобильська катастрофа», після чого учитель основ здоров’я Толоборі Анатолій Семенович пояснив як правильно користуватись засобами індивідуального захисту. Учитель фізичної культури Дебич Роман Андрійович організував та провів змагання та естафети у рамках Дня цивільного захисту.

10:28 27.04.2017

Відкрита першість Тячівської ДЮСШ

Відкрита першість Тячівської ДЮСШ

З 24 по 30 квітня 2017 року на тенісних  кортах в місті Тячів проходитиме Національний турнір ФТУ з тенісу 1-ї категорії серед юнаків і дівчат до 16 років та Регіональний турнір з тенісу серед юнаків і дівчат до 10,12 і 14 років. Відкриття  24 квітня о 10 годині.

10:57 24.04.2017

Відбулася зустріч в.о. начальника  ДПІ у Тячівському районі Ігоря  Ороса  з керівниками органів місцевого самоврядування Тячівського району

Відбулася зустріч в.о. начальника ДПІ у Тячівському районі Ігоря Ороса з керівниками органів місцевого самоврядування Тячівського району

На переконання в.о. начальника  ДПІ у Тячівському районі Ігоря  Ороса, співпраця податківців з керівниками органів місцевого самоврядування надає можливість ще більше порозумітись з платниками податків та громадянами міста і району. Вони, в першу чергу, є надійними помічниками в роботі з  громадянами та платниками податків.

15:04 20.04.2017

Сердечно вітаю жителів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади всіх релігійних конфесій із світлим Христовим Воскресінням!

Сердечно вітаю жителів Тячівської міської об’єднаної територіальної громади всіх релігійних конфесій із світлим Христовим Воскресінням!

Світле і величне свято Христового Воскресіння вкотре зустрічає нас теплом, несе радість і спокій у наші душі та затишок у наші родини. Великдень дає сили для світлих перетворень, віри у добре та краще майбутнє. Надихаючись могутньою ідеєю вічного життя, не забуваємо, що всі наші кроки, вчинки, слова і думки – це сходинки тієї дороги, що веде нас до Добра та Любові.

19:33 14.04.2017

ДИВО-ПИСАНКА 2017

ДИВО-ПИСАНКА 2017

Великдень – найбільше християнське свято. Цей день має ще одну назву – Пасха. Є багато свят, які люблять зустрічати українці, але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

15:35 12.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь