Тячівська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Регіональний турнір «Золота осінь» вчергове довів, що юні тячівські тенісисти на сьогоднішній день є беззаперечними лідерами в обраному виді спорту в Закарпатті

Регіональний турнір «Золота осінь» вчергове довів, що юні тячівські тенісисти на сьогоднішній день є беззаперечними лідерами в обраному виді спорту в Закарпатті

Ось і завершується сезон на відкритому повітрі у тенісистів Тячівської ДЮСШ. Сезон, який запам‘ятається нам і нашим учням різноманітними подіями: тренуваннями, змаганнями національного та обласного рівня, тренувальними зборами гостей з Києва, Львова, Ізраїлю...

13:48 19.10.2017

Першість Закарпатської області з тенісу серед команд ДЮСШ, яка відбулася з 30-го вересня по  1-е жовтня на кортах спорткомплексу «Юність» в м.Ужгород, зібрала рекордну кількість учасників.

Першість Закарпатської області з тенісу серед команд ДЮСШ, яка відбулася з 30-го вересня по 1-е жовтня на кортах спорткомплексу «Юність» в м.Ужгород, зібрала рекордну кількість учасників.

52 юних спортсмени з 4 –х районів Закарпатської області виборювали особисту та підсумкову загально-командну  першість у 4-х вікових підгрупах у юнаків і дівчат. Зросла,  порівняно з минулими обласними змаганнями , які проводилися навесні цього року, техніко-тактична та фізична підготовка тячівських тенісистів в черговий раз підтвердила, що в ДЮСШ йде планомірна і професійна робота  по підготовці юних тенісистів до високих спортивних досягнень в улюбленому виді спорту.

13:59 03.10.2017

З рахунком 35:29 перемогу у товариському гандбольному матчі здобула команда «Вац» (Угорщина)

З рахунком 35:29 перемогу у товариському гандбольному матчі здобула команда «Вац» (Угорщина)

У суботу, 23 вересня, після відкриття спорткомплексу «Спортивна арена Тячів» відбувся товариський матч з гандболу серед жінок між командами «Вац» (Угорщина) та «Карпати (Україна-Ужгород). Цей матч відкрив сезон змагань у новому спорткомплексі.

10:48 29.09.2017

Переможцями конкурсу "Малюнок на асфальті" до Дня міста 2017 стали...

Переможцями конкурсу "Малюнок на асфальті" до Дня міста 2017 стали...

      Щойно розпочався конкурс, юні художники швидко зайняли по клітинці на майданчику, й за лічені хвилини асфальт на території площі Поштової перетворився на казку.      Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.       Сам конкурс проводився серед учнівських колективів шкіл нашої громади, а оцінювали роботи члени журі та гості свята. Усі учасники отримали цікаві подарунки, а грамоти переможцям та учасникам вручали особисто начальник Управління освіти, охорони здоров’я, кільтури, сім’ї, молоді та спорту Куля В.М. та провідний спеціаліст Управління Шелевер М.В.

10:39 28.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи переглядаєте ви YouTube -канал Тячівської громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь